• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: aura.ba

17.01.2018

19:26

APSOLUTNI HIT U SVETU! ZA SEDAM NEDELJA PLIVAĆETE U NOVCU: Luda, ali efikasna metoda, A JOŠ JE I BESPLATNA!

Zanimljivosti

APSOLUTNI HIT U SVETU! ZA SEDAM NEDELJA PLIVAĆETE U NOVCU: Luda, ali efikasna metoda, A JOŠ JE I BESPLATNA!

Podeli vest

Zvuči ludo, ali mnogi kažu da stvarno deluje. Uradite ovih pet  stvari i brzo ćete se obogatiti! Reč je o drevnoj kineskoj metodi. Ne možete ništa da izgubite ako probate

Australijski akupunkturolog dr Karlton Smit tvrdi da postoji neverovatna povezanost tačaka na nosu i bogatstva!

Uradite ovih pet  stvari u kući, i brzo ćete se obogatiti: Drevna kineska metoda! Zvuči fantastično i otkačeno, ali ne možete ništa da izgubite ako probate!

Dr Smit tvrdi da pritiskompravih tačaka na nosu uspeh i bogatstvo nam sigurno dolaze, jer te posebne akupunkturne tačke nosa imaju neverovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

Kako ova, pomalo otkačena teorija, funkcioniše?

- Pritiskom pravog mesta na nosu menja se tok električnog strujanja kroz nervni sistem i otvara se prostor za privlačenje bogatstva - kaže doktor, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture ušiju.

- Novac dolazi onda kada naučite da ga primate - vaša aura će tada snažno privući obilje. Ovu novu tehniku nazvao sam "tehnika ispravnog pritiska". Vrlo je jednostavna i neverovatno uspešna - tvrdi doktor.

Dr Smit je proveo šestomesečno istraživanje na 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni da isprobaju novu tehniku, a trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mesta na nosu i na mostu nosa imati uticaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba.

I dogodilo se čudo - 91 odsto ispitanika nakon 18 nedelja je reklo da im se finansijska situacija radikalno poboljšala.

Primena metode dr Smita:
Odvojite za sebe par minuta svako jutro i svako veče. Nastojte da budete sami u prostoriji i raskomotite se. Svake nedelje, svako jutro i veče, pritisnite prstom 10 sekundi (lagani pritisak u kontinuitetu) samo jednu tačku sa donje slike.

Počnite prve nedelje sa prvom tačkom. Dok je lagano držite pritisnutu, duboko se koncentrišite i vizualizujte situaciju koji je dole opisana za tačku broj 1.

Sledeće nedelje ujutro i uveče, pritisnite 10 sekundi tačku broj 2 koncentrišući se na situaciju opisanu pod brojem 2. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme nedelje i sedme tačke.

Ako se već do tada ne dogodi finansijsko poboljšanje, krenite ispočetka, sve dok ne osetite željeni priliv novca.

Aura.ba

Dr Smitova tablica vizualizacija i odgovarajućih akupunkturnih tačaka nosa:

1. Za napredovanje u poslu
Zamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i sa novom,puno većom platom.

2. Za nasledstvoRecite sami sebi koliko volite svoju porodicu i prijatelje i koliko vas oni vole i žele da vas nagrade novcem, nekretninama...

3. Za povraćaj porezaMislite na to kako ste dobar i savestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio dobar povraćaj poreza.

4. Za dobitak na nagradnim igramaIgrajte nagradne igre (bez velikih ulaganja i rizika) i zamišljajte se sa velikom nagradom.

5. Za finansijski poklon, donaciju, ulaganje u vas, stipendiju...Zamišljajte sebe kao vrednu osobu koja zaslužuje da dobije novčani poklon ili ulaganje za svoje talente, uspehe i ideje.

6. Za dobitak od deonica, ulaganja, fondova...Ako već niste, uložite nešto u deonice, fondove i slično i zamišljajte kako dobijate veliku sumu novca kroz te investicije.

7. Za povećanje plateMislite na povećanje prihoda ili plate, koje ste i te kako zaslužili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija