• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

29.07.2019

13:24

(FOTO) BLAGO NARKO BOSOVA NA DOBOŠU! Prodati dijamanti, smaragdi i zlato meksičkog podzemlja

Zanimljivosti

(FOTO) BLAGO NARKO BOSOVA NA DOBOŠU! Prodati dijamanti, smaragdi i zlato meksičkog podzemlja

Podeli vest

U Meksiku je juče po treći put održana aukcija zaplenjenog nakita sa ciljem da se sakupi 21 milion pesosa (1,1 milion dolara) za izgradnju puteva u toj državi

Izložba je održana u Los Pinosu, palati koja je bila zvanična rezidencija meksičkih predsednika do dolaska Andresa Manuela Lopesa Obradora 1. decembra, koji ju je pretvorio u kulturni centar otvoren za javnost.

Neke od izloženih stvari su u vlasništvu vlade preko pet godina i hiljade Meksikanaca posetilo je Los Pinos kako bi videli blago koje je nekada bilo vlasništvo narko bosova. 

- Imali su veoma čudne stvari- rekao je Felipe Palma koji je došao sa svojom porodicom.


Vlada je odlučila da za sada ne prodaje ručku za pištolj prekrivenu draguljima i priveske religijskih figura za koje se smatra da su bili zaštitnici dilera droge.

EL ČAPO PROGLAŠEN KRIVIM! Meksičkom narko-bosu PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA!



Narukvica od belog zlata ukrašena krokodilima i 1.331 dijamantom i privezak od žutog zlata u obliku metka koji je prekriven sa 450 malih crnih dijamanata, samo su dva od dve hiljade izloženih predmeta.

Aukcija je ljudima pružila uvid u ekscentrične ukuse meksičkog kriminalnog podzemlja, ali nisu prodate neke od najraskošnijih stvari kao što su "Montblanc" naliv pero od belog zlata koje je prekriveno sa 104 smaragda, 104 rubina i 80 dijamanata koji čine meksičku zastavu ili "Piaget" sat sa 227 belih dijamanata.

Jedan od učesnika na aukciji Antonio Vela se nadao da će sebi kupiti zlatan lanac, dok je Horhe Kamačo kupio "Cartier" sat i razne pozlaćene predmete za koje se nada da će uspeti da proda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija