• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2019

15:59

(VIDEO) BACIO FRIŽIDER U JARUGU, PA SE TEŠKO POKAJAO! Morao da plati 45.000 EVRA, ali to NIJE SVE!

Zanimljivosti

(VIDEO) BACIO FRIŽIDER U JARUGU, PA SE TEŠKO POKAJAO! Morao da plati 45.000 EVRA, ali to NIJE SVE!

Podeli vest

Policija je naterala jednog Španca da uspne uz brdo stari frižider, koji je prethodno bacio u jarugu blizu Almerije, grada na jugu ove zemlje

Policija Guardia Civil je na svom zvaničnom nalogu na Tviteru objavila video snimak neimenovanog mladića kako najpre baca frižider u provaliju, a potom olupinu, koja je odstala od frižidera, vuče uz brdo.

Mladić se sledio, jer je optužen za ekološki kriminal. I to nije sve. Mora da za svoj "ekološki zločin" plati čak 45.000 evra, javlja BBC.

Takođe, mora da pronađe adekvatan način da reciklira stari frižider koga je hteo da se oslobodi.

AKO NEŠTO NE PREDUZMEMO "ugušićemo" se u đubretu! Strategija za upravljanje otpadom u Srbiji do 2018. godine!

U postavljenom video klipu čuje se i i mladićev "saučesnik" koji, uoči bacanja frižidera, cinično viče kako će da ga recikliraju.

- Koliko se puta prevrnuo i obrnuo?- pita.  

Policija je, takođe, pokrenula istragu protiv kompanije u kojoj je španski mladić zaposlen.

Nedavno je policija imala sličan slučaj, koji još uvek istražuje, kada je jedan muškarac bacio staru veš mašinu niz brdo.  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija