• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: logicno

10.08.2019

17:56

(VIDEO) KALAŠNJIKOV DOLAZI PO VAS, SPREMITE PRTLJAG! Ruski proizvođač oružja je ovaj put PREVAZIŠAO I NAJLUĐA OČEKIVANJA!

Zanimljivosti

(VIDEO) KALAŠNJIKOV DOLAZI PO VAS, SPREMITE PRTLJAG! Ruski proizvođač oružja je ovaj put PREVAZIŠAO I NAJLUĐA OČEKIVANJA!

Podeli vest

Ukoliko čujete da neko dolazi po vas s Kalašnjikovim verovatno vam neće biti sasvim svejedno. Ipak, poznati proizvođač naoružanja je predstavio novi električni automobil, koji je već kolokvijalno dobio naziv "Betmobil" zbog svog karakterističnog dizajna

Predstavljeni automobil ima električni motor snage 68 konjskih snaga, pravo ime mu je OVUM, a iz fabrike su rekli da je sposoban postići brzinu od 80 km/h.

Unapređena tehnologija baterije mu omogućava autonomiju od 150 kilometara bez potrebe za novim punjenjem baterija.

Automobil je dug 3,4 metra dok je njegova širina 1,5 metara a širina 1,7 metara. Automobil je namenjen prevozu u urbanim sredinama, što objašnjava njegovu kompaktnost.

Iz Kalašnjikova tvrde da su obratili posebnu pažnju na bezbednost i na korišćenje materijala otpornih na vatru i eksplozije.

 

Ruska kompanija je napravila i posebnu varijantu ovog automobila pod nazivom UV-4 koja je namenjena taksistima i rent-a-car agencijama. Ova verzija je u žuto-crnoj boji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija