• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

18.10.2019

18:32

ĆERKA JOJ JE UMRLA NA ROĐENJU! 30 godina kasnije saznaje da je dete ŽIVO I DA ZAPRAVO IMA SINA! (VIDEO)

Zanimljivosti

ĆERKA JOJ JE UMRLA NA ROĐENJU! 30 godina kasnije saznaje da je dete ŽIVO I DA ZAPRAVO IMA SINA! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je obavila DNK test, Tina Bejarano saznala je da je njeno dete, za koje su joj rekli da je umrlo prilikom porođaja, zapravo živo i zdravo i da ima trideset godina

Bejrano je svoje drugo dete rodila sa sedamnaest godina, a u to vreme joj je majka, koja ju je zlostavljala, naredila da može zadržati samo jedno dete, prenosi Fox News.

Nakon porođaja bebi je dala ime Kristin.

- Majka mi je rekla da je beba preminula 15 minuta nakon što se rodila. Nisu mi dali da vidim telo svoje devojčice. Svake godine mi je bilo sve teže. Upala sam u depresiju i stalno sam plakala - otkrila je Tina.

Tinu je na DNK test nagovorila njena prva ćerka Tifani, a ubrzo nakon testiranja je dobila e-mail koji joj je promenio život.

- Mislim da moramo da razgovaramo. Ovde piše da smo u krvnom srodstvu i da si mi majka - pisalo je u meilu.

Umesto ćerke koju je navodno rodila, Bejarano je tada saznala da ima sina jer se Kristin odlučila na promenu pola.

- Baš me briga za promenu pola, to je moje dete. Sretna sam što je živ - rekla je Tina.

RUSI OBJAVILI TAJNA DOKUMENTA O OSLOBAĐANJU BEOGRADA! Nemci nam spremali TOTALNO ISTREBLJENJE za kraj rata, a onda je u

Pet dana nakon porođaja Kristin je usvojila porodica iz Las Vegasa. Danas ima 29 godina, a nakon promene pola živi sa svojom ženom i detetom u New Džersiju. Poslednjih nekoliko meseci Bejarano je u kontaktu sa svojim detetom, a planiraju i susret krajem novembra.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija