• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

18.12.2019

09:26

GRAĐEVINAC I PRODAVAČICA DOBILI VIŠE OD 120 MILIONA EVRA! Sada je muž povukao potez zbog koje mu se DIVI CEO SVET

Zanimljivosti

GRAĐEVINAC I PRODAVAČICA DOBILI VIŠE OD 120 MILIONA EVRA! Sada je muž povukao potez zbog koje mu se DIVI CEO SVET

Podeli vest

Dobio je 105 miliona funti, i rešio da nekome ulepša praznike.

Građevinski radnik koji se obogatio nakon što je na lutriji osvojio 105 miliona funti rekao je svojim unapred zakazanim klijentima da će im posao uraditi besplatno - kao rani božićni poklon.

Stiv Tomson obećao je da će se vratiti svom poslu kako bi "ostao normalan" nakon što je prošlog meseca postao deveti najveći loto dobitnik ikada u Velikoj Britaniji.

Međutim, on je svoje klijente iznenadio kada je odbio da im naplati usluge i umesto toga im poručio da novac potroše na novogodišnje i božićne poklone.

Tomson, koji je redovno igrao lutriju 25 godina pre ogromnog dobitka, obećao je da će pomoći lokalnoj zajednici. Njegova supruga Lenka već je napustila posao u prodavnici blizu njihove kuće. Par planira da kupi novi dom kako bi svako od njihovih troje dece imalo sopstvenu sobu.

Kažu da im je bitno da deca 'ostanu na zemlji' i da do sad nisu tražila ništa preterano. Najmlađa ćerka je zamolila da joj kupe rozi ajfon.

Tomas je rekao da je dobitak bio pravi "emocionalni rolerkoster". Nakon što je shvatio da se svih sedam izvučenih brojeva poklapa sa onima na njegovom listiću bio je, kako kaže, na rubu srčanog udara.

- Počeo sam da se tresem. Znao sam da se radi o velikom dobitku, uopšte nisam znao što da radim. Šetao sam unutra, napolju, otišao do svog kombija pa se opet vratio, hteo sam da pokucam na vrata svim skomšijama i ispričam im... - rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija