• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2021

10:31

ŠOK! ŽENA PAZARILA NA RASPRODAJI TEG U OBLIKU SRCA, tek posle 5 godina je SHVATILA ŠTA JE KUPILA! /Foto/

Zanimljivosti

ŠOK! ŽENA PAZARILA NA RASPRODAJI TEG U OBLIKU SRCA, tek posle 5 godina je SHVATILA ŠTA JE KUPILA! /Foto/

Podeli vest

Džesika iz Ohaja kupila je pre 5 godina na rasprodaji teg za papir u obliku srca, a kada je napokon saznala šta je to u stvari, zaprepastila se

Džesika Roberts iz Velingtona u Ohaju, koja ne propušta priliku da nabavi polovne stvari po niskoj ceni, shvatila je da je teg za papir u obliku srca koji je pre pet godina kupila na rasprodaji starih stvari za 1,30 dolara, zapravo urna sa pepelom preminule osobe

- Sedela sam i gledala šta se nudi na Amazonu i ugledala isti takav teg za papir koji je neko prodavao za 30 dolara. Uvećala sam sliku i saznala da je to urna za čuvanje manje količine ljudskog ili životinjskog pepela - napisala je na društvenoj mreži Džesika Roberts.

Nije znala šta da radi.

- Da li da je otvorim? Ili da je bacim? Ako sam išta naučila iz horror filmova onda je to da zbog takvih stvari mogu da te proganjaju duhovi - kaže ona.

Sledećeg jutra je smogla hrabrosti da otvori kutiju. Videvši da se u njoj zaista nalazi pepeo, čvrsto je rešila da nađe vlasnika.

Foto: printscreen facebook/Jessica Roberts

Urna

Kako je izjavila za “Velington kronikl telegram”, odlučila je da vrati urnu na vreme za Božić, a ako ne uspe, onda će je čuvati kao da je reč o ostacima člana porodice. Na kraju se pravi vlasnik stvarno pojavio i sve se dobro završilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija