• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

05.04.2021

10:00

Pozvali su ga na razgovor na posao, a čim je ušao u zgradu PAO JE NA TRIK TESTU! Uradio je nešto zbog čega je odmah "otpisan"!

Zanimljivosti

Pozvali su ga na razgovor na posao, a čim je ušao u zgradu PAO JE NA TRIK TESTU! Uradio je nešto zbog čega je odmah "otpisan"!

Podeli vest

Kako je jedan muškarac uništio priliku za posao za 5 minuta

 

Jedna žena na Redditu upozorila je na gređku koju mogu napraviti oni koji idu na razgovor za posao, a koja ih može koštati budućeg radnog mesta

"Danas je kandidat uništio svoju priliku za zaposlenjem i to samo pet minuta nakon što je ušetao u zgradu", počela je priču korisnica ove društvene mreže. 

Recepcionarka je pozrdavila muškarca, a on jedva da je uspostavio kontakt očima. Pokušala je da priča sa njim, ali joj se činilo da on za to nije zainteresovan. 

Foto: Pixabay

Ono što čovek nije znao je da je recepcionarka zapravo menadžerka koja zapošljava.

Pozvala ga je u sobu za stastanke i objasnila mu kako je svaki član tima podjednako važan i vredan poštovanja. Poželela mu je sreću i obavestila ga da je razgovor završen. 

"Čak iako neko ima sve kvalitete radnika, ako se prema drugima ponaša sa nepoštovanjem, nema šta da radi u firmi."

Foto: Pixabay

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija