• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2021

08:43

ON JE IDEALAN MUŠKARAC! Italijanski seksolog svojim istraživanjem zbunio i muškarce i žene

Zanimljivosti

ON JE IDEALAN MUŠKARAC! Italijanski seksolog svojim istraživanjem zbunio i muškarce i žene

Podeli vest

Holivudski glumac Džordž Kluni je idealan muškarac, tvrdi italijanski seksolog Emanuele Janini, istovremeno zbunivši i žene i muškarce

Janini je, međutim, svoju tvrdnju dokazao u knjizi "Muškarci koji se sviđaju ženama", u kojoj je na naučnoj osnovi naveo razloge zbog kojih žene privlače određeni muškarci i u koga zapravo treba da se zaljube.

- Osobina koju mora da ima idealan muškarac jeste da ume da sluša! Prolaz nemaju narcisoidni, neostvareni i mačo tipovi. Idealan partner nije samo plod mašte, živ je i zdrav, i glumi u filmovima! On je Džordž Kluni - ističe seksolog.

VODIČ ZA ŽENE: Gde naći prave

Prema istraživanju koje je objavio "Džurnal ov krijejtiv bihejvior", idealne muškarce žene najbrže mogu pronaći među muzičarima, fotografima, novinarima, pesnicima i veb-dizajnerima. Oni imaju "ono nešto dodatno" zbog čega su zanimljiviji, spremniji da saslušaju i niz drugih osobina kojima italijanski seksolog opisuje idealnog muškarca.

Za Klunija kaže još "da ga svi vole, i žene i muškarci, da je društveno angažovan, zgodan i prijatan, da naginje glavu i s pažnjom sluša sagovornika, a izgleda da je i vrlo nežan - bar u filmskim ulogama".

Foto: AP/Photo

Kluni je idealan muškarac

Deo ženske publike se sigurno slaže sa ovom ocenom. Istraživanje američkog Centra za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju ranije je čak Klunija rangiralo u sam vrh najlepših muškaraca na svetu jer su njegove proporcije približne idealima starih Grka, ali mnogi se pitaju zašto bi on predstavljao ideal kome treba težiti i u savremenom svetu.

Bekam i Makron

Osim Klunija, kao primer idealnih poznatih muškaraca Janini je naveo i bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, kao simbola čoveka posvećenog porodici, ali i francuskog predsednika Emanuela Makrona, "koji je izborom starije žene kao životne partnerke srušio stereotipe i tabue".

- On je globalno uspešan, humanista, antimačo, sve samo ne ženstven, nimalo nije izgubio na muževnosti, siguran je u sebe. Toliko je siguran da ne mora da se razmeće tom sigurnošću. Drugim rečima, on je saosećajna, empatična osoba, a 2021. godine to je upravo kvalitet koji žene traže od muškaraca - odgovorio je Janini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17