• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

23.11.2021

17:46

OBOŽAVAJU DA SE IGRAJU! Ove rase pasa su najdruželjubivije!

Zanimljivosti

OBOŽAVAJU DA SE IGRAJU! Ove rase pasa su najdruželjubivije!

Podeli vest

Ove rase pasa su vrlo odane, druželjubive i vrlo razigrane

Imaju odličan i vedar karakter i zabavu vide na svakom koraku.

Bokseri

Zbog njihove atletske građe i mišića malo ko bi pomislio da su bokseri tako veseli i dobroćudni psi. Iako iza sebe imaju istoriju koja se odnosi na borbu pasa, oni su takođe hvaljeni zbog svoje hrabrosti, inteligencije i odanosti. Radeći kao lovački psi i kao čuvari, bokseri su u starim vremenima često korišćeni kao kuriri za dostavljanje važnih poruka. Danas je ova rasa vrlo tražena među kućnim ljubimcima, zbog svoje posebne sklonosti ka igranju.

Foto: Shutterstock

Bokser

Zlatni retriveri

Gotovo da ne postoji pas koji slobodnije može da se nazive porodičnim psom, od zlatnog retrivera. Velika pasmina, predivne bele ili žućkaste boje, veoma je odana svojim vlasnicima i ujedno vrlo razigrana. Slični labradorima, zlatni retriveri uživaju u igrama koje uključuju skakanje, trčanje, valjanje po travi, kao i plivanje. Osim sa ljudima, ovi psi se odlično slažu i sa drugim životinjama.

Pomeranci

Da li biste ikad poverovali da su daleki preci ovih malih lepotana vukli saonice na Islandu? Oni su u srodstvu sa malamutima i samojedima, a zahvaljujući Kraljici Viktoriji ova pasmina je stekla svoju popularnost. Ako želite da imate malog i razigranog psa, pomeranac je vaš najbolji izbor. Ova pahuljasto bela rasa je vrlo zabavna i njen blagi karakter joj omogućava da se lako prilagodi porodici.

Foto: Pixabay

Pomeranac

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija