• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2021

12:43

UMALO SPALIO HEFNEROVU VILU, UŠMRKAVAO PEPEO SVOG KREMIRANOG OCA...Ludi život rok legende koja danas slavi ROĐENDAN

Zanimljivosti

UMALO SPALIO HEFNEROVU VILU, UŠMRKAVAO PEPEO SVOG KREMIRANOG OCA...Ludi život rok legende koja danas slavi ROĐENDAN

Podeli vest

Rok legenda i gitarista benda Rolingstonsi Kit Ričards danas slavi 78. rođendan. Malo je reći da Kit ima zanimljiv život, jer o njemu mogu knjige da se napišu

Da li ste znali da je sa kolegom Ronijem Vudom 2006. godine bio na Fidžiju gde je seo na drvo, sa kojeg je pao? Tom prilikom dobio je užasne glavobolje, a četiri sata je leteo do Novog Zelanda kako bi ga operisali.

Na binu se vratio samo 6 nedelja kasnije.

Kit je poznat kao neko ko je tokom turneja voleo da pojede čuvenu pastirsku pitu, koje jednom nije bilo.

Zbog toga je poludeo, pa je jednom odbio da izađe na binu.

 "Sad je poznato, to je moje pravilo. Niko ne dira pastirsku pitu dok je ja nisam probao".

Kada je bio tinejdžer izbačen je iz izviđačkog tima , jer je krijumčario alkohol i svađao se sa drugim izviđačima. Tokom jedne tuče slomio je i ruku!

Foto: AP PHOTO

Kit Ricards

Sada vam je jasno zašto se Ričards nalazi svake godine na listi ljudi "koji će verovatno umreti ove godine".

Tokom 70 - tih godina pušio je marihunau koja je bila otrovna.

- Bio sam potpuno u komi, ali sam bio potpuno budan. Mogao sam da čujem sve, a oni su govorili: 'Mrtav je, mrtav je!', mašući i gurajući me, a ja sam mislio: 'Nisam mrtav!' - ispričao je za New Music Express.

Pre nego što se pokojni Hju Hefner preselio u Los Anđeles, njegova vila je bila u Čikagu. Kit je pozvao na žurku, a onda je izbio požar u toaletu jer se tamo drogirao! Probudio se u lokvi krvi, a umalo nije zapalio čitavu vilu.

Jednom prilikom je u kući hteo da dohvati knjigu Leonarda da Vinčija, pa su knjige pale sa police i tada je slomio čak tri rebra!

U Los Anđelesu je skočio kroz prozor stana u kojem je slučajno izazvao požar.

Jedna od najbizarnijih stvari koje je uradio je to što je 2007. godine ušmrkavao pepeo svog kremiranog oca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikanor

pre 2 godine

"Imali ste problema sa drogom?"-pitao ga novinar. "Ne ja nisam imao problema sa drogom. Imao sam probleme sa policijom"- odgovorio je slavni gitarista.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17