• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.01.2022

22:25

BACA JASTUKE U BAZEN I UŽIVA U ČEŠKANJU! Ovo magarence se ponaša KAO... (VIDEO)

Zanimljivosti

BACA JASTUKE U BAZEN I UŽIVA U ČEŠKANJU! Ovo magarence se ponaša KAO... (VIDEO)

Podeli vest

Mali magarac po imenu Tim je jedan vrlo neobičan! Naime, on misli da je pas jer je odrastao u kući sa drugim psima

Tim obožava da se igra jastucima, pogotovo da ih baca u bazen. On uživa u češkanju, jurcanju po kući i dvorištu sa svojim drugarima. Kako je njegova vlasnica izjavila, kada su ga prvi put pronašli u štali, nisu odmah shvatili da je u pitanju magarac, bio je toliko mali da su mislili da je zec.

Kako je bio vrlo mali, u početku su morali da ga hrane uz pomoć flašice i šprica, a veterinar je otkrio da Timova jetra ne funkcioniše kako treba, i bilo je pitanje da li će ovo malo magarence preživeti. Njegova vlasnica je rešila da ga odgaja u kući, sa svojim drugim ljubimcima i njen trud se isplatio. Maleni Tim je postao vrlo aktivno i vragolasto magarence, i kako njegova vlasnica kaže uspešno je naučio i da ide da obavlja nuždu napolju zajedno sa njenim psom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija