• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2022

15:02

SNOVI KOJI DONOSE NOVU LJUBAV! 5 scenarija dovode prijatne događaje u emotivnom životu

Zanimljivosti

SNOVI KOJI DONOSE NOVU LJUBAV! 5 scenarija dovode prijatne događaje u emotivnom životu

Podeli vest

Snovi imaju veoma važnu ulogu u održavanju fizičkog, ali i psihičkog zdravlja, tvrde naučnici, a prema jednoj američkoj studiji, tokom prosečnog životnog veka čovek sanja čak šest godina!

Iako mnogi tvrde da nikada nisu sanjali, neuronaučnici tvrde da se oni samo ne sećaju snova, jer čim se probudimo zaboravljamo više od polovine onog što smo sanjali, a posle 10 minuta zaboravimo čak 90 odsto snova.

Prema oniromantiji, tehnici tumačenja snova, ono što vidimo u snu simbolizuje neku našu težnju ili želju koju imamo u podsvesti.

Obratite pažnju šta sanjate i zabeležite čim se probudite, a ovih pet scenarija u snovima najavljuju vam dolazak nove ljubavi u život.

1. Lutka

Nije svejedno u kom kontekstu sanjate lutku. Ako je nekome poklanjate, to predviđa dolazak nove ljubavi. Ali ukoliko se sa lutkom igrate, to bi moglo da znači da ćete se s nekim posvađati.

2. Golotinja

Ukoliko se u snu skidate ili ste već goli, to bi moglo da znači da će u vaš život ušetati neznanac, a ta nepoznata osoba mogla bi biti upravo nova ljubav.

Foto: Shuterstock

Snovi

3. Posteljina

Snovi o krevetu i posteljini govore da ste spremni na neke nove emocije i da bi vam u život mogla doći nova ljubav. Idealno je sanjati belu posteljinu.

4. Gusta šuma

Ovde sve zavisi o radnji u snu. Ako ste u šumi i nikako ne možete da pronađete izlaz iz nje, tada još niste spremni za nove ljubavne emocije. Međutim, ako u snu ipak nađete put iz šume, smeši vam se ljubav jer ste spremni za nju.

5. Semenke

Seme simbolizuje plodnost, a ukoliko sanjate da sadite biljke, predstoji vam romantičan period. Ali ukoliko se u snu pojavi žetva, to znači da bi trebalo da poradite na nekim svojim lošim osobinama jer vas one sabotiraju u pronalasku nove ljubavi, prenosi Atma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija