• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2022

16:16

ŠOK U HOLIVUDU! Razvodi se Pamela Anderson!

Zanimljivosti

ŠOK U HOLIVUDU! Razvodi se Pamela Anderson!

Podeli vest

Fatalna plavuša Pamela Anderson razvodi se od supruga Dena Herharsta

Zvezda serije "Čuvari plaže" podnela je zahtev za razvod u svojoj rodnoj Kanadi gde se prošle godine preselila s mužem. Pamela i Den venčali su se na Badnje veče 2020. godine nakon što su zajedno bili u lokdaunu zbog pandemije. Izvori bliski Pameli kažu da „ona voli i živi autentično“ te da je pandemijska romansa gotova. Glumica se navodno iselila iz njihovog zajedničkog doma.

Pamela Anderson prvo je bila u braku s Tomijem Lijem, s kojim ima sinove Brendona i Dilana. Zatim se 2006. udala za Kid Roka i razvela od njega.

Dva puta zatim se udavala za muzičkog producenta Rika Solomona, prvo 2007., što je završilo poništenjem, a zatim ponovo 2013.

U januaru 2020. Anderson se udala za Džona Petersa, s kojim je u braku bila 12 dana. Peters tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je otplatio dugove, što je ona demantovala. On se zatim vratio svojoj bivšoj verenici, koju je ostavio zbog Pamele.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 2 godine

Pamela ako te neko dirne samo mi javi na tel. 065#######! Dolazim odmah!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17