• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

07:47

ŠOK NA SVADBI! Mlada se okrenula ka MUŽU i rekla mu da je GOTOVO! Razvela se nakon VENČANJA jer je uradio OVO

Zanimljivosti

ŠOK NA SVADBI! Mlada se okrenula ka MUŽU i rekla mu da je GOTOVO! Razvela se nakon VENČANJA jer je uradio OVO

Podeli vest

Jedna žena koja se razvela nakon venčanja ispričala je svoju priču u magazinu Slate i tako izazvala brojne reakcije na intrenetu

Sve je delovalo idilično, dok na svadbi muž nije uradio jednu stvar koju mu je mlada rekla da nikako ne radi.

A onda je ona ispričala šta se tačno dogodilo i zatražila savet u novinama...

- Venčali smo se nešto pre Božića i razvešćemo se pre kraja januara. Naravno, nismo to planirali, ali...

Nikad nisam imala neku posebnu želju da se udam, ali nisam imala ništa ni protiv toga. Zato, kada me je dečko zaprosio 2020. godine, rešili smo da napravimo pravo, raskošno venčanje. Podelili smo poslove i sve je prolazilo glatko. Imala sam samo jedno pravlo koje sam odmah postavila, a to je da nipošto ne sme da mi utrlja parče torte na lice, što je običaj na venčanjima.

Budući da je on jedan razuman čovek koji me dobro poznaje, nije to uradio. Umesto toga, ščepao me je za teme i gurnuo mi glavu u tortu. Taj potez je isplanirao, jer torta je bila uništena, ali on je obezbedio drugu.

Foto: pixabay.com

Mlada

Napustila sam sopstveno venčanje i sutra mu rekla da je gotovo i stojim iza toga. Međutim, u toku praznika su se svi naši poznanici i prijatelji pojavili da me ubeđuju da mu dam još jednu šansu. Kažu da sam ishitreno reagovala (činjenica je da sam izuzetno klaustrofobična, a razlog je automobilska nesreća od pre par godina. Bila sam u apsolutnoj panici kada mi je glavu gurnuo u tortu i držao je tako par sekundi). Ubeđuju me da ga sigurno i dalje volim, ali ja sama u to baš nisam sigurna. Govore mi da se od braka ne odustaje tek tako. Toliko su uporni da sam počela da se pitam da li sam zaista prenaglila? - pita ona kolumnistkinju.

- Da, svi su uvereni da grešiš, ali imaj na umu da neće oni biti u braku sa njim i deliti dane sa njim, već ćeš to biti ti, a tebe je njegovo ponašanje povredilo. Zato slušaj samo sebe. Moj stav je da je napravio ozbiljan prestup jer je prekršio tvoju želju, da ne govorimo o fizičkoj agresiji. Moj savet je da upamtiš ko od tvojih prijatelja po svoj prilici ne mari za tvoju sreću i da nastaviš sa razvodom - glasio je odgovor koji je mlada dobila u novinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Možda je tip loš u seksu.... Da je dobar, šipak bi bila važna glava u torti!

zora

pre 2 godine

Ne radi se samo o glavi u torti vec o fizickom maltretiranju. Ko ti kaze da joj sledecu put nece nabiti glavu u moru i drzati je malo poduze?

Ilija

pre 2 godine

Meni je malo falilo da ostavim zenu nakom sto me je posle izrecenog DA, zgazila na nogu. Ja nitinsamnto ocekivao, niti sam planirao i bas me je ne prijatno izenadilo, ma psovao sam zbog tog ljakse obicaja narednih sat vremena. A njoj bilo milo, jer je to planirala. Eto u braku smo jos malo pa 20 godina ? Al da je glupa fora, glupa je.

hm

pre 2 godine

To sa tortom je uzasno glupo, a i bilo je zaista nefer. Mlada se sigurno potrudila da se nasminka, lepo obuce, dotera frizuru, a njemu sve to nije bilo vazno, nego je gurnuo glavu u tortu. Imao je drugu, rezervnu, tortu, ali da li je ona imala drugu, rezervnu haljinu, frizuru i sve ostalo. Da je osoba kojoj to nije smetalo, bilo bi OK, ovako je pokazao da mu je vaznije da napravi foru pred gostima i prijateljima nego da se ona seca tog dana sa osmehom i srecom. Brak obicno donosi razne teske trenutke, a kako ona moze da mu veruje da ce joj cuvati ledja u mnogo ozbiljnijim situacijama kad je izadao zbog ovakve gluposti? Sa ovim se slaze i moj suprug, a oboje smo se uzdrzali od gazenja na nasem vencanju jer postujemo jedan drugog (a zajedno smo skoro 40 godina).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija