• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2022

18:51

Porodica kupila kuću, a onda ispod kamenih ploča u dnevnoj sobi OTKRILA SABLASAN PRIZOR I TO JE BIO TEK POČETAK

Pixabay

Zanimljivosti

Porodica kupila kuću, a onda ispod kamenih ploča u dnevnoj sobi OTKRILA SABLASAN PRIZOR I TO JE BIO TEK POČETAK

Podeli vest

Davne 1968. godine, Kerolajn Hemfris, koja je tada imala samo 8 godina, i njena porodica uselili su se u kuću na imanju u mestu Glosteršir u Engleskoj

Tada su njeni roditelji kupili imanje staro 1.000 godina da bi ga koristili i kao pansion, ali se u decenijama koje su usledile na tom mestu dogodilo mnogo pojava zbog kojih je ova kuća dobila reputaciju uklete.


Naime, tokom godina, porodica je u zemlji i oko kuće našla niz čudnih predmeta koji ulivaju strah u kosti.

 


Kerolajnin pokojni otac, Džon Hemfriz, bio je prvi koji je iskopao gomile kostiju, i to ispod kamenih ploča u dnevnoj sobi. Sa kostima je bio zakopan i kompletom bodeža, što je za one koji se razumeju u ovu materiju bio znak žrtvovanja.

 


Nakon sablasnog otkrića, Džon je odneo kosti specijalisti koji ga je posavetovao da to "definitivno nisu životinjske kosti", što znači da, kako je navela Kerolajn, „misterija čiji su ostaci i zašto su zakopane bodežima tek treba da bude istražena."

Pre nekoliko godina, Džon je takođe otkrio dobro očuvanu 500-godišnju mumificiranu mačku unutar zida tokom renoviranja.

Kerolajn veruje da je mrtva životinja, koja je bila u dobrom stanju zbog očuvanog krečnog maltera u zidovima, smeštena tamo kako bi veštice držale dalje od kuće.


Ovo nisu bila jedina strašna otkrića u ovoj kući: njen muž otkrio je više kostiju ispod stepeništa sobe u prizemlju, među kojima su bile vilica, kičma, butna kost i lobanja.

Veruje se da je ova gostionica izgrađena na drevnom paganskom groblju, a zbog onoga što se dešava u njoj, postala je pravi raj za ljubitelje paranormalnih pojava prenosi "Mirror".


Iako drevna gostionica datira iz 1145. godine, naselje i zgrada datiraju iz još starijeg perioda. Veruje se da su u njemu nekada bili robovi, katolički monasi i klesari koji su izgradili lokalnu crkvu Svete Marije.
Da stvar bude još jeziva, Kerolajn sumnja da su dve zgrade povezane još neotkrivenim tajnim podrumom i prolazom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija