• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2022

20:44

ŠTA ZNAČI AKO SANJATE NEKOGA KOGA POZNAJETE? Psihoterapeuti imaju zanimljivo objašnjenje!

Shutterstock

Zanimljivosti

ŠTA ZNAČI AKO SANJATE NEKOGA KOGA POZNAJETE? Psihoterapeuti imaju zanimljivo objašnjenje!

Podeli vest

Naši snovi imaju značenje bez obzira na to šta sanjamo, ističu stručnjaci

Ako sanjate prijatelja, to može biti odraz onoga što osećate prema njemu u svom životu ili vam podsvest govori da obratite pažnju na tu osobu, možda zato što ona prolazi kroz teško razdoblje i treba joj pomoć .

Drugi smatraju da ih zapravo ne sanjate, već da ljudi u vašim snovima predstavljaju aspekte vas samih.

- Ako sanjate bliskog prijatelja, razmislite o njegovim najjačim karakternim osobinama. Ako mislite o njima kao o skromnim onda sanjate o skromnoj strani sebe – kažu psihoterapeuti.

Foto: Pixabay

Ako sanjate bliskog prijatelja, razmislite o njegovim najjačim karakternim osobinama

Način na koji se prijatelji, članovi porodice, slučajni stranci ponašaju prema vama utiče na to kako se osećate. Snovi omogućuju da u potpunosti ispitamo nefiltrirane emocije koje se javljaju tokom našeg svakodnevnog života.

Ne postoji priručnik koji može generički tumačiti značenja naših snova, sve zavisi od pojedinca i njegovom posebnom nizu okolnosti i emocija.

Ipak, u nekim slučajevima ako sanjate nekoga koga poznajete to može biti znak i nečeg traumatičnog, zavisi od prirode sna – noćne more mogu biti pokazatelj toga.

Ako imate ponovljene noćne more s ljudima u vašem životu to može ukazivati ​​na posttraumatski stresni poremećaj (PTSP).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija