• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.02.2022

10:04

Caka za čišćenje nakita koja će vas ODUŠEVITI! Sve što vam treba je tabla od lekova! (VIDEO)

TikTok/lifeprettyhacks

Zanimljivosti

Caka za čišćenje nakita koja će vas ODUŠEVITI! Sve što vam treba je tabla od lekova! (VIDEO)

Podeli vest

Čišćenje srebrnog nakita nikad nije bilo lakše uz ovaj trik.

 

 

Kao što spremate i čistite stan ili kuću, isto tako treba da vodite računa i o svom nakitu. Kako bi duže trajao i imao sjaj, trebalo bi da ga detaljno čistite s vremena na vreme. 

Ovde prvenstveno mislimo na srebrninu, koja koliko god kvalitetna bila, s godinama može da potamni, ukoliko se ne održava kako treba.

Na jednom TikTok profilu, koji je posvećen životnim trikovima, pronašli smo snimak u kojem se vidi kako lako možete da svom nakitu vratite stari sjaj.

Sve što je potrebno jeste da u činiju stavite nakit, zajedno sa praznom tablom od lekova (ili aluminijumskom folijom), prelijte vrelom, ključalom vodom i to je to. Malo istrljajte srebro i videćete da će biti kao novo.

Kako to izgleda u praksi možete pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija