• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

12:49

ZGODNI SRBIN IZ DUBAIJA ZALUDEO ŽENE Njegovi snimci sa ćerkicom će vas oduševiti

Privatna arhiva

Zanimljivosti

ZGODNI SRBIN IZ DUBAIJA ZALUDEO ŽENE Njegovi snimci sa ćerkicom će vas oduševiti

Podeli vest

Zgodni Srbin koji živi i radi u Dubajiu kao fitnes instruktor Nenad Dujanović zaludeo je žene širom sveta izgledom, ali i snimcima koje objavljuje na Instagram profilu.

Naime, Nenad je osim lepotom, izgledom i profesionalnim znanjem, oduševio pratioce i snimcima koje objavljuje sa ćerkicom Minjom. Devojčica svakodnevno pomaže tati dok trenira, pa pokušava da oponaša sve njegove vežbe. Preslatka devojčica radi sklekove, čučnjeve, trbušnjake, preskače vijaču i uz sve to se ludo zabavlja sa svojim tatom.

 

 

Svaki momenat njihovog treniranja pažljivo snima mama Ana, koja ne voli mnogo da se eksponira. Kako Nenad kaže, snimci sa Minjom su nastali spontano.
- Godinama živim i radim u Dubajiu kao fitnes instruktor. Imam klijente po ceo dan, pa onda u slobodnom vreme volim da odradim svoj trening. Izađem sa suprugom i ćerkicom u park i tu treniram, dok se Minja igra. Međutim, njoj često bude zanimljivije da vežba sa mnom. Moja supruga je nekoliko puta snimila te momente i uopšte nismo očekivali da će ti snimci biti interesantni bilo kome osim našoj porodici i prijateljima, ali očigledno smo se prevarili - kaže Nenad za Informer.

Foto: Privatna arhiva

Nenad sa ćerkicom krenuo na trening


On dodaje da ne doživaljava sebe kao influensera, već ističe da mu je najbitnije da putem interneta širi poruku o zdravom životu i važnosti treniranja.
- Imam profile na društvenim mrežama samo da bi moja poruka došla do što većeg broja ljudi. U ovo brzo vreme, kada imamo vremena za sve, osim za sebe i svoju porodicu, ja želim da pošaljem poruku da je važno da birnemo o svom telu, zdravlju, ali i najmilijima - kaže Nenad.

 

 

Dujanović nam je otkrio i kako je živeti i raditi u Dubajiu.
- To je grad velikih mogućnosti. Ukoliko je neko vredan, ima viziju i želi da radi može da postigne mnogo. Nama je trenutno lepo ovde - priznaje ovaj zgodni fitnes intruktor.

 


Osim što sa svojim klijentima sarađuje u firmi kojoj radi, Nenad drži i onlajn treninge, osmišljava ishranu svojih klijenata i pruža im psihološku podršku. 

- Danas svako može da internet pronaći gomilu dijeta, recepte za niskokalorične obroke...Postoji mnogo tutorijala sa različitim treninzima, pa je opet veliki broj gojazne dece, mladih i odraslih. Psihološka podrška u celom tom procesu je od ključne važnosti. Svakoj osobi koja odluči da trenira sa mnom, ja se maksimalno posvetim i mislim da je u tome ključ našeg zajedničkog uspeha - zaključuje Dujanović. Inače, Nenad nije jedini Srbin u firmi, već je glavni menadžer kompanije isto naš čovek. 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija