• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

12.03.2022

17:32

Želite TOP TELO poput Liz Harli? Ovako izgleda njen DETOKS PLAN - da li biste ga IZDŽALI?

Reuters

Zanimljivosti

Želite TOP TELO poput Liz Harli? Ovako izgleda njen DETOKS PLAN - da li biste ga IZDŽALI?

Podeli vest

Iako je i genetika zaslužna za izgled ove popularne glumice, stil života i povremeni detoks takođe imaju veliku ulogu.

Mnoge glumice imaju zavidnu figuru, a javnost je oduvek interesovalo kako uspevaju tako dobro da izgledaju.

Jedna od najzgodnijih žena na svetu, nesumnjivo je i Liz Harli, model, glumica i bikini dizajnerka, koja i sa 56 godina izgleda bolje od mnogih duplo mlađih koleginica.

Osim genetike, za njen izgled zaslužni su pravilna ishrana, vežbanje, ali i detoks program, koji primenjuje s vremena na vreme.

Liz je nedavno i bila u jednom detoks centru, koji rado posećuju i glumica Rebel Vilson, pevačica Adel, Miša Barton, Naomi Kembel i mnoge druge, a evo i šta on sve obuhvata.

Obroci

Svaki gost ima poseban plan ishrane, u zavisnosti od svojih nutritivnih potreba. U pitanju je tri obroka dnevno, koji su veoma mali i ograničeni, a između nije dozvoljeno grickanje, već samo unos vode ili biljnih čajeva.

Primer obroka koji se nudi u centru:

Doručak je hleb od spelte, veličine dlana, manji komad lososa. Ručak se sastojao od dve mesne kuglice u sosu od krompira i povrćem, dok je večera bila supa od povrća i kuvani krompir.

Foto: APfoto

Liz Harli

Vreme za jelo

Jelo ne sme da se brzo pojede. Svaki zalogaj se žvaće 20 do 30 puta, a korišćenje mobilnih telefona tokom obroka je zabranjeno.

Vreme provedeno u toaletu

Zbog specifične ishrane, ali i vitaminske infuzije koja se dobija, kao i još nekih tretmana, dosta vremena se provete u toaletu, što je donekle i cilj čišćenja, tj. detoksa.

Rani odlazak na spavanje

Na spavanje se ide već oko 21 čas, a oko 6, 7 sati predveče se služi čaj, koji je takoreći priprema pred spavanje. Svi elektronski uređaji se gase i zagarantovan je potpuni odmor.

Da li biste probali ovako nešto?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17