• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2022

10:46

OBUĆA KOJA ĆE BITI PRAVI HIT OVOG PROLEĆA! Mokasine za svaku priliku

Informer

Zanimljivosti

OBUĆA KOJA ĆE BITI PRAVI HIT OVOG PROLEĆA! Mokasine za svaku priliku

Podeli vest

Pored baletanki i belih patika, i mokasine će biti u trendu ovog proleća. Iako ih mnoge dame smatraju staromodnom obućom, ove cipele su idealne za svaku priliku, pa ih svetski stilisti preporučuju ženama koje žele da izgledaju moderno, ali i elegantno

Veoma su udobne, a pre svega odlično se kombinuju sa džinsom, suknjama, haljinama. Na vama je samo da odaberete boju, materijal, sa nitnama, kaišićima, resama ili bez njih.

BOJA

Ovog proleća mokasine možete naći u raznim nijansama. Dame će ulicama prošetati modele u pastelnim bojama poput roze, ljubičaste, plave, ali neće izostati ni klasične crne, zatim crvene i bež. U trendu su i printovi, pa nećete pogrešiti ako kupite mokasine sa leopard printom. Sve češće je moderna bela obuća, pa će i ovog proleća biti potpuni hit mokasine u beloj boji. Ukoliko vam cipela bude u više boja, povedite računa da ostatak garderobe bude svedeniji.

Foto: Informer

Mokasine

MATERIJAL

Kada je reč o materijalima, sve je u opticaju: od kožnih, antilop, do lak kože. Ukoliko ste u mogućnosti, izbegavajte mokasine od veštačke kože, jer će se ubrzo videti pregib koji pravite dok hodate. Ako već želite dobre mokasine, onda i uložite u njih, jer će vam sigurno trajati nekoliko sezona.

DODACI

Poslednjih godina je sve modernija obuća koja na sebi ima nitne, kaiševe, perle, bisere, lančiće... To neće izostati ni na mokasinama. Zlatni i srebrni detalji će posebno biti u fokusu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija