• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

11:01

KIM KARDAŠIJAN U HALJINI MERLIN MONRO! Fatalna plavuša je pre 60 godina ovu haljinu nosila na Kenedijevom rođendanu (FOTO)

Tanjug/AP

Zanimljivosti

KIM KARDAŠIJAN U HALJINI MERLIN MONRO! Fatalna plavuša je pre 60 godina ovu haljinu nosila na Kenedijevom rođendanu (FOTO)

Podeli vest

S ljubavlju nazivan "najvećim modnim događajem", Met Gala 2022 je dobrotvorna akcija za prikupljanje sredstava za Metropoliten muzej u Njujorku i prilika da se mnogobrojne javne ličnosti pojave u originalnim izdanjima

Kim je došla na Met Galu u pratnji svog dečka Pita Dejvidson, a pojavila se u neverovatnoj, svetlucavoj haljini koju je Merlin Monro nekada nosila na proslavi rođendana tadašnjeg američkog predsednika Džona F. Kenedija 1962. godine.

 

 

Kim je priznala da joj nije bilo lako da obuče ovu haljinu.

 

 

 - Ovo je haljina Merilin Monro. Stara je 60 godina. Imala sam ideju da je obučem i probam. Došli su naoružani stražari sa rukavicama. Probala sam je i nije mi odgovarala. Morala sam da smršam više od sedam kilograma. Bila sam odlučna da je obučem - rekla je.

Podsetimo se drugih kreacija sa Met Gale. Tu su brojne kreacije koje su oduševila svet.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
masa

pre 1 godinu

Kim ne moze da pridje Merilin iako je obukla njenu haljinu. U njoj je Merilin kao andjeo, i nije prosto olicenje seksa vec samo blagi naglasak seksepila i neznosti a Kim kao da je obukla kostim za teretanu. Frizura i sve ostalo je bas ruzno na njoj iako je ekstremno vitka ona nema nista cime bi privukla paznju ni muskaraca ni zena. Ne vredi joj nicija haljina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija