• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

03.05.2022

12:52

Šta raditi kad vam se UMRSI KOSA U ČVOR? Ovim jednostavnim TRIKOM ćete rešiti i najgoru zapetljanciju!

freepik.com

Zanimljivosti

Šta raditi kad vam se UMRSI KOSA U ČVOR? Ovim jednostavnim TRIKOM ćete rešiti i najgoru zapetljanciju!

Podeli vest

Kada vam se umrsi kosa, ne pomišljajte odmah na makaze i skraćivanje, već pokušajte sa ovim proverenim trikom.

Jedna od najvažnijih stvari na šta žene obraćaju posebnu pažnju, jeste njihova kosa

Međutim, nekada, usled neadekvatne nege, mogu se desiti i problemi, poput čestog mršenja kose, koja ponekad mora i da se odseče. 

Ipak, kako ne biste odmah posezale za makazama, ne bi bilo loše da primenite trik profesionalnih frizera.

- Kosa je zbog raznih preparata matirana, a to je ujedno i posledica pogrešnog nanošenja proizvoda. Ako niste stavili dovoljno regeneratora ili ne koristite odgovarajući proizvod, kosa se može zapetljati u čvorove - pojašnjava Takiša Sturdivant Dru, frizerka poznatih i dodaje kako i način na koji spavate može dovesti do zapetljanja kose, posebno će na to uticati ako se stalno u krevetu okrećete.

Foto: Shutterstock

kosa

Kako biste to izbegli, poznati frizer Antoni Kol, kaže kako bi kosu trebalo da zavežete u niski rep i nemojte prejako stisnuti gumicom. Možete kosu vezati svilenim šalom ili maramom. Takođe savetuje i da spavate na svilenoj jastučnici.

KAKO RASPETLJATI ČVOR U KOSI 

Najbolje rešenje, prema rečima stručnjaka je da na deo kose koji se zapetljao, nanesete regenerator ili masku za kosu. Primite deo kose u ruku i lagano, pokretima prema gore, prolazite češljem. Kada ste raspetljali kosu, operite je šamponom i opet nanesite regenerator. Pre nego kosu raščešljate, možete opet naneti regenerator u spreju. 

Bez obzira kakva je vaša kosa, ovaj trik bi trebalo da deluje, važno je samo da koristite odgovarajuće regeneratore.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija