• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

11.05.2022

08:54

DA SRCE ZASTANE! Pogledajte kako je pas PAO sa terase, ali ga je brza reakcija vlasnice SPASILA! (VIDEO)

Facebook/LADbible Australia

Zanimljivosti

DA SRCE ZASTANE! Pogledajte kako je pas PAO sa terase, ali ga je brza reakcija vlasnice SPASILA! (VIDEO)

Podeli vest

Na svu sreću, vlasnica je uspela da spase psa koji je pao sa terase, ali je ishod mogao da bude veoma drugačiji.

Kada se radi o ljubimcima, mnogi vlasnici će vam reći da ih doživljavaju kao svoje dete. Bilo da se slažete s tim ili ne, nema sumnje da je veza između četvoronožnih drugara i ljudi, nešto zaista posebno. 

Zabrinete se kada se razbole ili osetite da su nešto tužni, a kamoli da im se dogodi nešto ozbiljnije. 

Ne možemo ni da zamislimo kako se osećala ova žena, koja je uspela da uhvati svog psa, koji je pao sa terase.

Kako se vidi na snimku, ona je izašla da primi paket i u tom momentu pogledala gore i videla psa kako se približava ivici. Doviknula mu je da se vrati nazad, ali on nije poslušao i pao je.

Na svu sreću, ona ga je uhvatila i prošao je nepovređeno.

Kako je to izgledalo, možete videti u snimku sa početka teksta.  

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija