• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

10:17

GOSPOĐO, SVAKA ČAST! Popularna glumica ZAPLESALA na crvenom tepihu u OSMOJ DECENIJI, a društvo joj je pravila ONA (FOTO)

Tanjug/AP

Zanimljivosti

GOSPOĐO, SVAKA ČAST! Popularna glumica ZAPLESALA na crvenom tepihu u OSMOJ DECENIJI, a društvo joj je pravila ONA (FOTO)

Podeli vest

Glumice Helen Miren (74) i Endi Mekdovel (64) napravile su potpunu pometnju na Kanskom festivalu kada su zaplesale na crvenom tepihu

Helen i Endi pojavile su se u Kanu na premijeri filma "Mother i son", a unele su dašak holivudskog glamura na crveni tepih tako da su mnogi ostali bez komentara.

Helen, koja izgleda neverovatno u osmoj deceniji svog života, zadala je domaći zadatak mnogim mlađim koleginicama. 

Helen i Endi ne samo što su izgledale fantastično, nego su crveni tepih iskoristile za smeh i ples. Popularna plavuša obukla je dugačku haljinu ukrašenu srebrom.

Uz to je obukla par crnih cipela, a kombinaciju je upotpunila dijamantskim minđušama.

Svoje crte lica istakla je glam paletom šminke uključujući ružičaste usne i olovku za oči.

Endi, njena koleginica izgledala je jednako veličanstveno, a obukla je lepršavu prugastu haljinu koja joj je omogućila da pokaže svoje zategnute ruke.

Foto: Tanjug/AP

Helen i Andi

Glumice, koje su zajedno glumile 2021. i koje su godinama zajedno krasile mnoge crvene tepihe, bile su odličnog raspoloženja na Kanskom festivalu.

Endi i Helen iskoristile su priliku da pokažu i svoje plesne pokrete, pa su "bacile "nekoliko koraka pred kamere na projekciji filma.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija