• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.07.2022

13:01

NE ČEKAJ DA SMRŠAŠ! Modna blogerka otkriva 5 GREŠAKA koje prave sve devojke sa OBLINAMA!

Zanimljivosti

NE ČEKAJ DA SMRŠAŠ! Modna blogerka otkriva 5 GREŠAKA koje prave sve devojke sa OBLINAMA!

Podeli vest

Kako bi izgledala odlično sa svojim oblinama, modna blogerka ĆiĆi navodi da moraš da prestaneš da praviš ovih pet grešaka

Postoje razni tipovi žena i neće svakoj stajati ista stvar, niti će se ona osećati prijatno u istoj. Međutim, jedna modna blogerka ĆiĆi, podelila je sa svojim pratiocima pet najčešćih grešaka, koje prave devojke sa oblinama ili one "plus sajz".

ĆiĆi smatra da kada prestanete da radite ove stvari, osećaćete se mnogo prijatnije u svojoj koži i odeći koju nosite: 

Ne birate pravi donji veš

- Možete imati najslađu odeću, ali ako imate pogrešan donji veš, to uništava sve.
Objasnila je da je to nekoliko ključnih odevnih predmeta koje sve devojke treba da imaju, uključujući donji veš bez šavova, grudnjak koji dobro pristaje i dobru odeću za oblikovanje, ako volite dodatnu podršku.

Bez obzira na sve, brushalter je najvažniji, jer kako je objasnila, on može da napravi više razlike u vašem celokupnom izgledu nego što mislite.

Nosite pogrešnu odeću za svoj tip tela

- Ovo je veoma diskutabilno i pomalo kontroverzno - rekla je ĆiĆi, objašnjavajući da, iako je važno da nosite ono u čemu se osećate dobro, uvek je dobro znati šta zapravo laska vašem obliku.

Ono što odgovara tipu tela jedne osobe možda neće odgovarati vama.

- Za moj tip tela, znam da stvari koje su pravougaone "ne funkcionišu" jer imam zaista jake kukove. To me čini da izgledam šire - rekla je ĆiĆi.

Foto: Reuters

Ešli Grejem

Ne isprobavate nove stvari

Samo zato što ste navikli da nosite nešto, ne znači da ne postoji drugačiji stil koji vam više odgovara.

Kraljica stila je poručila svojim gledaocima da izbegavaju da se zaglave u modnoj kolotečini i da isprobaju nove trendove da vide da li će izgledati dobro.

- Prestanite da bežite od trendova, morate to da probate! Moda treba da bude zabavna - rekla je.

Izbegavajte preterano široku odeću

- Mnogim ženama, kada se njihova tela promene, podrazumeva se da će nositi široku odeću.

- Ponosno zaljuljajte telo koje imate i birajte komade koji naglašavaju vaše prednosti, a skrivaju atribute koje ne želite da budu naglašene. Nošenje vreće samo čini da izgledate veći!

Prestanite da čekate dok ne izgubite kilažu

- Molim vas, nemojte čekati da dostignete određenu veličinu, da biste obukli nešto što želite da obučete! Ako želite da nosite uske haljine, samo napred - rekla je ĆiĆi.

Glavna stvar je samopouzdanje, koliko god to zvučalo bezobrazno.

Ona je objasnila da koliko god je važno pronaći odevne kombinacije koje laskaju vašem obliku i komplimentiraju vašem obliku, ono što je još važnije jeste pronalaženje odeće koje volite.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija