• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/Maja Jovanović

11.07.2022

20:00

Pevačica koja ČEKA SREĆAN KRAJ: U muškarcu tražim DUHOVNOST, duhovitost i inteligenciju!

printscreen instagram/andreanacekic

Zanimljivosti

Pevačica koja ČEKA SREĆAN KRAJ: U muškarcu tražim DUHOVNOST, duhovitost i inteligenciju!

Podeli vest

Nebitno je čime se neko bavi, ali je bitno imati pored sebe ostvarenu osobu, jer samo takav partner može da bude stabilan u glavi, kaže Andreana Čekić

Pevačica Andreana Čekić već deceniju je na muzičkoj sceni, na koju je stupila kroz učešće u takmičenju "Zvezde Granda". Ono joj je donelo veliku popularnost, koju i danas ima kod publike širom regiona. Andreana je svojim živahnim karakterom uspela da osvoji srca i kolega, te sa sa nekima od njih i okumila. Dok je druge vodila do svadbenog oltara, i njoj se desila ljubavna sreća sa kolegom muzičarem Ivanom, međutim nakon dve godine usledio je razvod. Posle ljubavnog razočarenja uplovila je u novu vezu, koju je krunisala veridbom, ali ni ona nije imala srećan kraj. O novom životnom poglavlju i planovima u karijeri Andreana Čekić govori za Ljubav i zdravlje.

Nedavno si objavila nove pesme. Da li si zadovoljna reakcijom publike?
- Prezadovoljna sam, s obzirom na to da nisam najavila datum izlaska pesama, kao što to obično učinim. Numere "Ide mi, pa ne ide" i "Krvna grupa" odmah su našle put do srca publike.

Godinama si na sceni, imaš li u planu solistički koncert?
- Mislim da svaki pevač mašta o velikom solističkom koncertu, pa tako i ja. Ipak, još uvek ne osećam da je vreme za to, jer nemam dovoljno pesama za ceo koncert. Vredno radim na novim numerama, pa ćemo videti. Kad budem osetila da je vreme, onda ću odlučiti i prirediti koncert svojoj publici.

Cecina dvojnica

Otkad je stupila na "Grandovu" scenu, Andreanu su svi upoređivali sa pevačicom Cecom Ražnatović. Što zbog boje glasa, što zbog fizičkog izgleda, mlada pevačica percipirana je kao dvojnica iskusne koleginice. Čekićeva nije krila koliko je oduševljena Cecinim likom i delom, te da je bila na svakom njenom nastupu i tako pekla zanat pre stupanja na veliku scenu. Ražnatovićeva joj je dala podršku tokom učešća u muzičkom takmičenju, što se pokazalo kao dobra odluka, gledajući na sadašnji uspeh Čekićeve.

Koliko je period pandemije uticao na tvoj život i karijeru?
- Iskreno, meni je prijao odmor od nastupa.

Nakon godina života u Srbiji, preselila si se u Austriju. Zbog čega si donela ovu odluku?
- Ja sam u Srbiji bila samo gost i vratila sam se kući, jer sam osetila da je vreme. Beč je grad u kom sam odrasla i provela prelep deo života.

Da li je na selidbu uticao i raskid veridbe sa Markom?
- Uticalo je sve pomalo, pa i to.

Nakon dve turbulentne ljubavne veze, da li još uvek veruješ u ljubav?
- Apsolutno verujem u ljubav. Znam da sam zaslužila da je imam. Neko sam ko mnogo ljubavi daje i verujem da će mi se to jednog dana vratiti istom merom.

Na koji način te je ljubav tvoje kume Kaće Grujić i Marka Gobeljića inspirisala na to da i ti pronađeš srodnu dušu?
- Njihova ljubav zaista inspiriše. Gledati srećne ljude i biti na neki način deo njihove sreće nešto je najlepše. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i posvećeni jedno drugom. Svima bih poželela takvu ljubav.

Koliko ti je bitno da partner bude iz javnog života?
- Apsolutno je nebitno čime se neko bavi, ali je i te kako bitno imati pored sebe ostvarenu osobu, jer samo takav partner može da bude stabilan u glavi. Ne bih (više) nikada izabrala nekog ko sebe još uvek traži, jer sam ja sebe odavno pronašla i veoma sam zadovoljna sobom.

Da li muškarci imaju predrasude zbog profesije kojom se baviš?
- Ljudi imaju predrasude o pevačicama zbog onih koji ovaj posao ne rade profesionalno, a takvih je, nažalost, mnogo.

Koje osobine su ti najbitnije kod partnera?
- Kod partnera su mi najbitnije tri stvari. Ono što tražim u muškarcu jesu duhovnost, duhovitost i inteligencija.

Kada si bila najponosnija na sebe?
- Svaki put kada sam nekome pomogla. Pomoći drugome je plemenit gest koji me ispunjava.

Da li se kaješ zbog nekih odluka u karijeri ili privatnom životu?
- Kajem se ponekad što sam previše verovala ljudima, mada se brzo dozovem sebi i kažem da je sve to tako trebalo zarad nekog većeg cilja.

Kakvi su ti planovi za leto?
- Leto ću provesti radno, ali sam takođe ostavila mesta za kratak odmor krajem avgusta. Još nisam odabrala destinaciju na koju ću otputovati, ali znam da ću uživati gde god bila.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija