• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/N.L.

10.07.2022

16:03

(Psiho-test) PRE NEGO ŠTO SE IZLEGU! Zamislite jedno JAJE na stolu ispred vas...

pexels.com

Zanimljivosti

(Psiho-test) PRE NEGO ŠTO SE IZLEGU! Zamislite jedno JAJE na stolu ispred vas...

Podeli vest

Mada jaja viđamo svakog dana, ima nešto misteriozno u njima. Možda zato što su unutra puna, a spolja nemaju ni šavova ni otvora...

Ima nešto misteriozno u jajima možda i zbog verovanja da se zlato nalazi sakriveno unutar bele ljuske. Bilo kako bilo, zamislite jedno jaje na stolu ispred vas. To jaje može biti bilo kakvog oblika, boje, veličine ili vrste. Vi ga otvarate. Čije je to jaje?

1. Zmijsko jaje

2. Kornjačino jaje

3. Dinosaurusovo jaje

4. Kokošije jaje

REŠENJE:

Osim što je jaje hrana izuzetno bogata proteinima, ono je i simbol budućih generacija i vaše dece. Jaje koje ste izabrali ima posebno značenje i govori o tome kakvu decu vi želite ili se nadate da ćete imati.

Foto: pexels.com

Zmija
1. Zmijsko jaje

Zmija je simbol kako mudrosti tako i skrivenog bogatstva, što su upravo stvari koje vi želite da vaše dete ima pre svega. Budite objektivni i ne zaboravite da vaša deca od vas očekuju i traže prvenstveno ljubav.

Foto: pexels.com

Kornjača
2. Kornjačino jaje

Kornjača je svuda u svetu simbol zdravlja i dugovečnosti. Vi pre svega želite da vaša deca budu psihički i fizički zdrava.

Foto: pexels.com

Dečija igračka dinosaurus
3. Dinosaurusovo jaje

Ako ste izabrali dinosaurusovo jaje ono što najviše želite jeste da vaša deca izrastu u jedinstvene ličnosti. Vi ne želite da budu ukalupljena kroz školu, posao ili društvo uopšte. Naravno, ona će praviti greške, a vaša je nada samo da će i te greške biti originalne. Cilj koji ste vi postavili deci svakako je za divljenje, ali ne zaboravite da na svom putu odrastanja prvo što deca urade je - da se pobune protiv svojih roditelja.

Foto: pexels.com

Devojčica fraba jaja
4. Kokošije jaje

Ukoliko ste izabrali kokošije jaje nemate velikih snova i ambicija za svoju decu. Samo da su ona srećna, šta je drugo važno? Sigurnost i obična zadovoljstva sasvim su dovoljna za normalan život. Jedan praktičan savet: sasvim je u redu imati velike snove!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija