• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2022

12:07

OD KEČAPA, DO GAZIRANOG SOKA! 7 najčudnijih trikova za lepotu, koje primenjuju POZNATE DAME!

Zanimljivosti

OD KEČAPA, DO GAZIRANOG SOKA! 7 najčudnijih trikova za lepotu, koje primenjuju POZNATE DAME!

Podeli vest

Mnoge glumice i pevačice primenjuju namirnice koje se svakodnevno koriste za ishranu, kao odlično oruđe za negu

Kada su lepota i nega u pitanju, nema sumnje da su devojke i žene koje se bave javnim poslom, posebno usmerene na svoj izgled.

Iako biste pomislili da je kod njih skupoća proizvoda i tretmana od presudnog značaja za negovan izgled, to je daleko od istine.

Čak i najveće holivudske dive s vremena na vreme koriste veoma pristupačne stvari i namirnice, kako bi izgledale što bolje.

Glumica Sijena Miler je svojevremeno otkrila da je svoju kosu, koja je bila uništena zbog farbanja, spasila kečapom.

- Jedina stvar koja mi je pomogla je kečap. Koristima sam "more" proizvoda, ali ništa nije pomagalo. Kada sam videla da kečap pravi drastičnu razliku, nastavila sam da ga koristim - rekla je Sijena.

Manekenka Suki Voterhaus ne krije koristi gazirani sok umesto šampona.

- Često kosu isperem gaziranim sokom. Ne volim svoju kosu kad je oprana, jer je mlitava, ali je gazirani sokovi čine raščupanom i punom volumena - izjavila je Suki.

Treća neobična stvar je daleko od kuhinje, ali ju je nemoguće ne spomenuti. Šminker popularne pevačice Bijonse otkrio je da njene guste obrve začešljava pomoću lepka za papir.

Foto: Reuters

Bijonse

- Moj omiljeni bjuti trik je to što na velikim vrućinama koristim lepak za obrve kako bi one bile na mestu. Najbolje od svega je to što se veoma lako ispira - rekao je šminker Sir Džon.

Glumica Blejk Lajvli se takođe nalazi među ovim poznatim damama, a njen tajni sastojak je - majonez.

- Mama mi je otkrila da je majonez zakon za lepotu. Pre kupanja stavljam majonez na krajeve. Na taj način sprečavam da mi šampon ošteti krajeve koji uvek prvi stradaju - rekla je ona.

Njena koleginica Ketrin Zita Džons svoju dugu crnu kosu neguje medom i pivom.

- Negujem kosu medom i pivom. Danima nakon toga mirišem kao dno pivske bačve, ali je jako dobro za kosu - izjavila je Ketrin.

Pevačica Džulijan Hju otkriva da za bele zube koristi mešavinu kurkume i paste za zube.

- Pomislili biste da bi bilo suprotno i da bi vam kurkuma obojila zube jer je žuta, a zapravo ih čini belim - istakla je ona.

Nikol Kidman je takođe svoj tajni sastojak pronašla u prirodi, a reč o soku od brusnice.

- Ako imate crvenu kosu, pokušajte da je operete u soku od brusnice, a ako ste plavuša, ispiranje šampanjcem može učiniti čuda - otkrila je Kidman, a prenosi zestradar.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija