• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.07.2022

19:00

OPA BATO! Džoni Dep uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM?! Svi se pitaju ko je ona! (FOTO/VIDEO)

Reuters

Zanimljivosti

OPA BATO! Džoni Dep uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM?! Svi se pitaju ko je ona! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Iako su mu protekli meseci prošli vrlo turbulentno, slavni glumac Džoni Dep je očigledno pronašao sigurnu luku. Naime, paparaci su ga fotografisali sa misetrioznom crvenokosom ženom

Slavni holivudski glumac ne prestaje da puni stubce novina i svakodnevno iznenađuje javnost svojim dinamičnim životom, naročito kada je ljubav u pitanju. Iako je do skoro u žiži javnosti bila njegova parnica sa bivšom suprugom Amber Herd, koja je rezultirala njemu u korist, bilo je spekulacija da je pravna zastupnica Kamila Vaskez u toj parnici, novi plamen Džonija Depa.

U više navrata iskazivali su međusobne simpatije što je mnogim fanovima dalo razlog da pomisle kako je nova ljubav na pomolu. Kako se ništa od toga nije obistinilo, javnost  i dalje pomno prati svaki  Džonijev korak, te je on viđen u nedelju kako je stigao na probu u Areni "Santa Đulijana" u društvu misteriozne crvenokose devojke.

U svom prepoznatljivom hipi stilu, sivoj zarozanoj majici, sa šeširom na glavi i mnoštvo narukvica i prstenja na rukama, Džoni je viđen kako izlazi automobila i nosi torbu koju mu je dala dama koja se pojavila odmah iza njega. 

Svima je zapala za oko ova zgodna crvenekosa koja je bila u šortsu i zelenoj majici lepo stilizovana, ali za fanove ne dovoljno dobra da ide uz Džonija. Mnogi su pomislili su da je u pitanju nova ljubav, a fanovi nisu krili razočarenje Džonijevim „izborom“ jer smatraju kako zaslužuje lepšu i zgodniju partnerku.

Ipak, neki će se razočarati, a mnogima će bti lakše uz saznanje da je Džonijeva pratilja pofesorka francuskog jezika koja mu pomaže da usavrši jezik za predstojeći film u kome će Džoni glumiti. Nakon što su viđeni u Italiji kako stižu na Gardon Rivijeru na nastup u Vitorijaleu gde će Džoni nastupiti sa legendarnim gitaristom Džefom Bekom, svi su mislili da je njegova pratilja, nova partnerka u njegovom životu. U ponedeljak je objavljeno da oni ipak imaju striktno profesionalnu i platonsku vezu.

Džoni voli da je u društvu dama, pa kako mu je zastupnica na suđenju bila žena i ovde se opredelio isto kada je učenje jezika u pitanju. Mlada profesorka mu pomaže da usavrši francuski jezik za predstojeći film "Žan du Bari" u kojem će se glumac pojaviti.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija