• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/Maja Jovanović

25.07.2022

22:00

Pevačica o svojim ŽIVOTNIM GREŠKAMA: Ponekad čovek VIŠE NAUČI iz jednog LOŠEG nego iz deset DOBRIH izbora!

printscreen instagram/Slika na profilu korisnika ademov_nadica ademov_nadica

Zanimljivosti

Pevačica o svojim ŽIVOTNIM GREŠKAMA: Ponekad čovek VIŠE NAUČI iz jednog LOŠEG nego iz deset DOBRIH izbora!

Podeli vest

Bitno mi je da su odnosi u mojoj porodici sada sjajni i da ljubav među nama nikada nije, niti može biti dovedena u pitanje, kaže pevačica Nadica Ademov

Pevačica Nadica Ademov deceniju karijere na muzičkoj sceni obeležila je izdavanjem prvog albuma. Pesme na kojima je godinama radila sada su ugledale svetlost dana i već pronašle put do srca publike. Oduvek ju je krasila izuzetna osećajnost u glasu, te su mnoge iskusnije kolege već u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" videle u njoj buduću zvezdu. Dok se vešto trudila da pesmom zasluži pažnju javnosti, u medijima se dosta se pisalo o njenim problemima s roditeljima zbog navodnog neslaganja s njenim odabirom partnera. Govorilo se da su se roditelji odrekli pevačice zbog toga što je uplovila u vezu sa dosta starijim muškarcem, koji je imao i loš karakter i burnu prošlost. Za Ljubav i zdravlje pevačica govori o toj temi, ali i novom albumu, emocionalnoj sreći i prijateljstvima na estradi.

 

 

Nedavno si objavila prvi album. Zbog čega si čekala čak deceniju na tu odluku?
- Smatrala sam da vreme radi za mene. I sada, kada pogledam sve, sigurna sam da je tako i bilo. Na ovom albumu radim već tri godine, spremala sam ga temeljno, uložila sam mnogo ljubavi, kreativnosti, vremena, pa što ne reći, i sredstava. Nisam kupovala stanove, već sam ulagala u muziku jer smatram da je publika koja me je sve ove godine podržavala, to i zaslužila. Mislim da je album i došao u pravo vreme jer je iza svih nas težak period, tako da nam fali malo lepote i opuštanja.

Kakve su reakcije tvojih kolega nakon preslušanih pesama?
- Do same promocije niko nije imao priliku da čuje pesme, osim ekipe koje je radila na pripremi albuma, tako da su svi već na promociji na prvo slušanje reagovali sjajno. Međutim, još više me raduje što i danas primam čestitke od kolega kada me sretnu, a mnogi mi čak i pišu i zovu me. To mi zaista prija i govori da je sve ovo vredelo truda.

 

 

Da li na albumu postoji i neka autobiografska numera?
- Ne mogu za sebe reći da pevam autobiografske pesme. Moj život nije baš toliko tužan i pun promašaja (smeh). Šalu na stranu, pesme zaista biram po pevačkom senzibilitetu i po tome koliko mogu da se saživim sa temom, a ne po tome da li opisuju moj život. Svaku svoju pesmu jesam i uvek ću posvetiti sebi i publici koja me prati evo već deceniju.

Mnogo toga se poslednjih godina pisalo o tvom privatnim životu. Da li je to razlog tvog povlačenja iz medija?
- Svakako se mnogo pisalo, a koliko od toga je istina, već je potpuno drugo pitanje. No, odavno sam shvatila da od demantija nema mnogo koristi, ali ponekad ipak moram da reagujem kada je očigledna laž u pitanju. Nikada nisam pričala o svom privatnom životu, taj stav držim i dalje.

 

 

Da li je istina da si zbog veze sa starijim muškarcem imala problema s roditeljima i u kakvom si danas odnosu sa njima?
- Moji roditelji su meni svetinja, ali svako u životu ponekad pogreši. Ni ja nisam izuzetak, već osoba kao i svaka druga, s vrlinama i manama. Meni je bitno da su odnosi u mojoj porodici sada sjajni i da ljubav među nama nikada nije, niti može biti dovedena u pitanje.

Kaješ li se zbog nekog svog životnog izbora?
- Ne kajem se, sve sam svesno radila. Ponekad čovek više nauči iz jednog lošeg nego iz deset dobrih izbora. A svi moji izbori doveli su me tu gde sam danas i učinili osobom kakva jesam. Volim sebe baš ovakvu, tako da nema mesta ni za kajanje.

 

 

Imaš li danas kraj sebe ljubavnog partnera?
- Samo ću reći da sam srećna i zadovoljna, ne bih mnogo više o tome, da ne malerišem (smeh).

Numere na albumu su protkane snažnim osećanjima. Da li je to odraz tvog emocionalnog stanja?
- Osećajno pevam svaku pesmu od svoje 15. godine. Ne treba niko da budi u meni osećanja, imam ih previše i sama.

 

 

Ko ti je od kolega pružio najveću podršku tokom ovih 10 godina?
- Ima ih mnogo. Tu su pre svega Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Verica Šerifović, pokojni Šaban Šaulić… Hvala im na svakom savetu, na svakom komentaru, na podršci, pa i kritici, mada je nije bilo mnogo. Kada vas takvi velikani podržavaju i hvale, to je nešto što nema cenu.

Smatraš li da na estradi ima prijateljstva?
- Naravno da ima, ali da ih ima previše, pa i ne baš. Sa kolegama se uglavnom viđam po aerodromima, na terenu, ili javnim dešavanjima. Privatno, sa malo njih popijem kafu, ali svakako su to Jana, Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović…

 

 

Ko te je najviše razočarao sa javne scene?
- Uh, za promociju sam shvatila neke stvari. Svi koji su bili tu, hvala im, usrećili su me za moj dan, koji sam čekala 10 godina, a hvala i onima koji nisu. Da sam znala, mnogo ranije bih izdala album.

Nakon objavljivanja albuma prvenca, kakvi su ti planovi za naredni period?
- Najsrećnija sam što je najpre album objavljen, a onda i što sam imala promociju kakvu sam želela. Sada je krenula sezona nastupa, radim punom parom, malo emisija se snima, tako da nemam vremena da promovišem previše, ali od septembra svakako nameravam da nastavim predstavljanje pesama na televizijama.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija