• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.07.2022

19:33

OD DIVE DO MUŠKOBANJASTE FBI AGENTKINJE! Popularna glumica danas slavi rođendan, a jedan događaj joj je obeležio život!

Zanimljivosti

OD DIVE DO MUŠKOBANJASTE FBI AGENTKINJE! Popularna glumica danas slavi rođendan, a jedan događaj joj je obeležio život!

Podeli vest

Filmska diva Sandra Bulok danas proslavlja 58. rođendan, a osim uloga koje su je proslavile, čuvena glumica se najviše ponosi ulogom majke

- Ona ne ostavlja kamen na kamenu kada je u pitanju pravda za svaki lik koji igra. Od dive do brižne mame i muškobanjaste FBI agentkinje, Sandra Bulok je "zakucala"svaki lik koji je tumačila! Srećan rođendan zadivljujućoj glumici - ovo je samo je jedan od komentra na društvenim mrežama povodom Sandrinog rođendana.

Sandra je glumica specifične lepote, ali harizme i karaktera koji svi razumemo, koji pleni i u koji imamo poverenje. Ovoj ženi se veruje u kojem god liku da nam se predstavi i uvek imamo utisak da je poznajemo sto godina... Sandra odaje utisak devojke iz komšiluka.

Foto: AP/Photo

Sandra Bulok

Nakon 35 godina karijere i sjajnih uloga po kojima ćemo je večno pamtiti 2020. godine Sandra je najavila pauzu i privremeno povlačenje iz Holivuda kako bi se posvetila, kako je rekla, svojim "predivnim bebama". Na sajtu "Mamamia" nalaze se delovi njenog intervjua u kojem govori o povlačenju s ekrana i o svojoj usvojenoj deci.

- Ne idem u penziju, samo neću neko vreme biti ispred kamere -  rekla je za Sandra.

- Imam prelepe bebe. Radije bih se brinula o njima i gledala njih svaki dan - dodala je Sandra.

Sandra je usvojila svoje prvo dete, Luisa, 2010. godine, sa svojim tadašnjim mužem Džesijem Džejmsom. U to vreme to je bio buran period za glumicu, koja je otkrila neverstvo svog muža usred procesa usvajanja. Njih dvoje su se razveli, a Bulok je postala samohrani roditelj dečaka, koji sada ima 11 godina. Ona je godinama čvrsto čuvala i sačuvala njegovu privatnost. Sandra je 2015. godine usvojila i ćerku, trogodišnju Lajlu.

- Kada pogledam Lajlu, nema sumnje da je ona trebalo da bude ovde. Apsolutno mogu da vam kažem da su mi deca došla u tačno pravo vreme - rekla je Sandra te 2015. Ali, takođe je izjavila da je na početku bilo potrebno strpljenje da se Lajla sredi i pronađe u svom novom porodičnom životu.

Foto: Reuters/Fabrizio Bensch

- Znala sam da je uplašena i sve što sam želela je da ona zna i oseća da Luis i ja ne idemo nikuda, da smo tu, njeni - izjavila je.

Svi fanovi Sandre Bulok uživaće u njenim najnovijim filmovima - "Izgubljeni grad", u kojem su joj kolege Čening Tejtum i Danijel Redklif, kao i u filmu "Bullet train", koji je doživeo skorašnju premijeru u Parizu, u kojem joj je, između ostalih, njen filmski partner glavom i bradom Bred Pit.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija