• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.07.2022

21:35

SLAVNA GLUMICA OBJAVILA FOTKU U KUPAĆEM! Fanovi se dive njenom izgledu! (FOTO)

AP PHOTO

Zanimljivosti

SLAVNA GLUMICA OBJAVILA FOTKU U KUPAĆEM! Fanovi se dive njenom izgledu! (FOTO)

Podeli vest

Popularna glumica Dženifer Aniston objavila je vrelu fotografiju na Instagramu, i time je oduševila mušku publiku

Slavna glumica Dženifer Aniston je čim je otvorila Instagram nalog postala jedna od najpraćenijih javnih ličnosti na ovoj društvenoj mreži, pa svaka njena nova objava doslovno "ruši" sve prethodne. 

Zvezda omiljene serije "Prijatelji" objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i delimično pokazala u kakvom raju uživa na letovanju, ali i očarala potpuno prirodnim izgledom.

Bez filtera, bez aplikacija, bez bilo kakvog vida ulepšavanja koje u današnje vreme koriste gotovo sve javne ličnosti, Dženifer je pokazala da savršeno nosi svoje godine. 

Fanovima je omiljena njena "morska frizura", a komplimente ne prestaju da joj upućuju. Za samo 15 sati fotka je dobila više od milion lajkova.

Dženifer Aniston oduvek je bila u top formi. Iako je najmanje 20 minuta dnevno posvećivala vežbanju, jedno jutro se probudila i sve se promenilo.

Foto: Reuters

Dženifer Aniston

- Obično bih se probudila, bez obzira na to šta sam radila, i imala bih najmanje 20 minuta za vežbanje, a onda iz nekog razloga, moje telo je govorilo da to više ne želi - rekla je Anistonova "Shape Magazine".

Ona je priznala da se njeno telo promenilo u šestoj deceniji života.

- Moje telo je malo mekše nego inače, i to je u redu. Samo puštam da bude ono što jeste. -

Dženifer je i dalje verna pilatesu, koji ima brojne zdravstvene prednosti. Ona je ranije vežbala skoro svaki dan, odnosno pet do šest dana nedeljno.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija