• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

10:01

OVAKO JE PRINCEZA DAJANA PREVARENA ZBOG ČUVENOG INTERVJUA! Otkriveni detalji koje niko nije znao - dadilja Vilijama i Harija dobija VELIKU odštetu

Printscreen You Tube Irene Van Laar

Zanimljivosti

OVAKO JE PRINCEZA DAJANA PREVARENA ZBOG ČUVENOG INTERVJUA! Otkriveni detalji koje niko nije znao - dadilja Vilijama i Harija dobija VELIKU odštetu

Podeli vest

Čuveni intervju sa pokojnom princezom Dajanom uradio je BBC novinar Martin Bašir, a sada su otkriveni skandalozni detalji zbog kojih ova radiodifuzna korporacija mora da plati ogromnu odštetu bivšoj dadilji britanskih prinčeva Vilijama i Harija, Aleksandri Petifer. Bašir je prevario Daninog brata da bi dogovorio sastanak sa princezom. On mu je poturio lažne bankovne izvode koji ukazuju na to da Dajanu prisluškuju bezbednosne službe i da su dvojica asistenata bila plaćena da odaju informacije o njoj

 - BBC je pristao da isplati znatnu odštetu gospođi Petifer - rekao je glavni direktor BBC , Tim Dejvi.

"Želeo bih da iskoristim priliku da joj se javno izvinim, te da se istovremeno izvinim princu od Velsa i vojvodama od Kembridža i Saseksa zbog načina na koji je princeza Dajana prevarena."

U intervjuu iz 1995. godine pokojna princeza Dajana je priznala ljubavnu aferu, ali je otkrila i  intimne detalje svog propalog braka s britanskim prestolonaslednikom, princom Čarlsom.

Foto: Printscreen You Tube Irene Van Laar

Princeza Dajana i Martin Bašir

Iz BBC su rekli da im je žao što nisu sagledali činjenica nakon emitovanja intervjua, jer su već tada postojali znaci da je intervju nepropisno dobijen.

Odluka o odšteti Tigi Lege Burk, danas Aleksandri Petifer, donesena je zbog lažnih tvrdnji koje je o njoj izneo novinar BBC Martin Bašir da bi dobio intervju.

Direktor BBBC Dejvi rekao je da ova kuća više nikada neće emitovati kritkovani intervju niti će ga nuditi drugim emiterima.

 

 

Novinar koji je radio intervju sa pokojnom princezom Dajanom se izvinio, ali je rekao da stoji iza informacija kojima je raspolagao pre 25 godina. Bašir ne veruje da su te informacije podstakle Dajanu da mu omogući intervju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija