• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.07.2022

20:37

KAD SAM BILA MALA, TATA ME JE VODIO KOD NEKE ŽENE! Devojka otkrila najveću TRAUMU iz detinjstva - sad sam shvatila šta se dešavalo!

Pixabay

Zanimljivosti

KAD SAM BILA MALA, TATA ME JE VODIO KOD NEKE ŽENE! Devojka otkrila najveću TRAUMU iz detinjstva - sad sam shvatila šta se dešavalo!

Podeli vest

Devojka je shvatila da ju je otac vodio kod ljubavnice, pod izgovorom da će samo tako moći da gleda crtaće, koje joj je mama branila kod kuće

Na jednom sajtu koji se bavi prikupljanjem ispovesti, devojka je podelila svoju traumu iz detinjstva.

Zapravo, tada nije ni znala šta se tačno događa, ali je kao starija poslagala "kockice":

- Kada sam bila mala, 5-6 godina, moj otac me je vodio kod neke žene i ja bih gledala tv u dnevnom boravku, dok su njih dvoje imali odnose u sobi pored. Nikada to nikome nisam rekla. Tek sam shvatila šta se stvarno dešavalo, kada sam odrasla. On mi je govorio da me vodi tamo da bih gledala crtaće (jer mi mama nije davala često da gledam tv) i da ne smem nikako da joj spomenem tu tetu i gde sam bila, jer će se mama naljutiti i više nikada neću moći da gledam crtaće - otkrila je ova devojka, a onda su počeli da se nižu komentari:

- Ološ!

- Ovo je prestrašno. Kakav manipulator i pokvarenjak, još poveo tebe da ima alibi da se ne viđa ni sa kim. Stoka od čoveka!

- Ja to ne bih mogao prećutati majci, pa da je 100 godina prošlo. Reci joj sad.

- Tvoj otac je najobičnije smeće. Dno od osobe. Nadam se da ga je stigla teška kazna.

- Jao fuj, zgrožena sam!

- Užas. Nadam se da si mami rekla za to.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija