• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2022

07:43

ŠOK FOTKE BRITNI SPIRS! Pevačica se izblamirala na društvenim mrežama, fanovi joj poručili: NIJE LOŠE DA POTRAŽIŠ POMOĆ! (FOTO/VIDEO)

Zanimljivosti

ŠOK FOTKE BRITNI SPIRS! Pevačica se izblamirala na društvenim mrežama, fanovi joj poručili: NIJE LOŠE DA POTRAŽIŠ POMOĆ! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Sveže udata pevačica, Britni Spirs, ne prestaje da šokira publiku! Naime, ona je ponovo objavila potpuno nagu fotografiju na Instagramu

Pevačica Britni Spirs ponovo ima "starateljstvo nad sobom”, srećan brak, zaljubljena je, ali se čini da i dalje kod nje sve kockice nisu najbolje složene. Britni se i pored karijere, dva sina, ljubavi i skorije svadbe i dalje sumanuto ponaša na Instagramu, a to mišljenje deli većina od njenih 42 miliona pratilaca. 

Foto: APfoto

Britni Spirs

Pevačica se ponovo potpuno gola fotografisala i objavljivala na najpopularnijoj društvenoj mreži. Tačnije ona je na snimku koji je postavila na Instagramu imala minijaturne zelene gaćice, a deo bradavica je nestručno navodno pokušavala da sakrije.

FOTOGRAFIJE MOŽETE VIDETI OVDE.

Spirsova se na narednoj fotografiji čak i tih gaćice rešila, pa je uslikana otpozadi kako leži totalno gola. Ona je pri kraju zadnjice u aplikaciji na Instagramu “nalepila” usne, da bi valjda delimično prikrila ono što se prikriti ne može više nikada.

Foto: APfoto

Fanovi su ovaj njen postupak i to na početku novog braka ocenili kao jedan od skandala, ranga onog kada je sama sebe ošišala do glave u nervnom rastrojstvu. Ona je ovoga puta vidno srećna na snimcima gde se smeje, plazi, oblizuje i opipava grudi, a fanovi su joj poručili da Instagram nije mesto za nju, već je krajnje vreme da se preseli na platformu “za odrasle”.

Pevačica je snimak naslovila rečima:

- Kada je Noć veštica? -

SNIMAK MOŽETE VIDETI OVDE.

Ona je ispod naredenih fotografija na kojima je na svojim bradavicama, koje su svi već uveliko videli na snimku, nalepila aplikacije u vidu srca, napisala sledeće:

- Nisam sigurna… čaj  ili kafa? Podigla sam telefon sa knjigom i daljinskim da bih snimila ovo - ostala je nejasna Britni.

Kao vrhunac poslednja objava sramnih fotografija nosi naslov:

- Buđenje u Londonu u mojim omiljenim tangicama -

Britni je za kraj uslikala još par fotkica gde pridržava grudi uz natpis:

- U redu, u tredu, u redu! - gde zvuči kao da je neko tera da objavljuje svoje golišave fotke.

FOTOGRAFIJU MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Fotografija gde leži gole zadnjice je pak opisna filozofskim rečima:

- Istina je važna! To je šala… O čemu danas razmišljaju mudre ptičice - na šta su mnogi konstatovali da bi morala čuvena Opra Vinfri da dođe lično kod Britni da otkrije koja je to istina u pitanju.

Samo neki od komentara fanova na sve bili su ovi:

- Ne stavljaj na guzicu stiker usana, molim te! -

- Stariš! -

Foto: APfoto

- Pređi na platformu za odrasle Onlyfans! -

- Šta više nije u redu sa tobom, daj da zovemo Opru pa da narod čuje tu tvoju istinu! -

- Ti izgleda još uvek nisi “sva svoja” i delujueš prilično u haosu! -

- Nije loše da potražiš pomoć -

- Pitam se šta se dešava sa ovim nalogom? -

- Zaboga, Britni! -

- Mislim da bi tvoj tata trebalo da ponovo preuzme kontrolu nad tobom -

- Ovde nešto nije u redu -

- Nemoguće da Britni postavlja ovo? -

- Treba li sad svi da se pravimo da je ovo Ok i da je ona Ok? -

- Ti si prelepa udata žena i majka, ne bi trebalo da forsiraš ovoliku golotinju, mogla bi umesto toga da nam otpevaš nešto, recimo? -

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17