• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2022

12:38

KEJT MIDLTON JE NAJBOLJE ODEVENA BRITANKA! Jedna haljina je odnela apsolutnu pobedu! (FOTO)

Tanjug/AP

Zanimljivosti

KEJT MIDLTON JE NAJBOLJE ODEVENA BRITANKA! Jedna haljina je odnela apsolutnu pobedu! (FOTO)

Podeli vest

Kejt Midlton važi za osobu sa izuzetnim ukusom za modu, a sada je dobila potvrdu da je najstilizovanija žena u Velikoj Britaniji

Na listi najlepše obučenih Britanki prema izboru magazina "Tatler“ našle su se brojne poznate ličnosti, a na prvom mestu našla se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Magazin "Tatler“ nazvao je Kejt Midlton kraljicom stila zbog njenih savršenih modnih izdanja što je čini apsolutnom modnom ikonom savremenog doba.

 

 

Kejt je u poslednje vreme imala neke sjajne kombinacije koje je pokazala na javnim događajima kao što su Vimbldon, kraljičin platinasti jubilej, Igre Komonvelta...

Magazin "Tatler“ piše o jednoj posebnoj kombinaciji koja ih je oduševila, a kojom je Kejt svesno ili nesvesno odala počast princezi Dajani.

Reč je o beloj haljini na tufne koju je vojvotkinja nosila na Rojal Askot trkama.

 

 

Bila je to haljina Aleksandre Rič u kombinaciji sa crnim šeširom, a za ovu kombinaciju kažu da je izgledala kao da ju je Kejt pozajmila od Dajane lično.

Vojvotkinja često promoviše poznate britanske dizajnere, ali nosi i komade koji pripadaju pristupačnijim brendovima.

 

 

Kejt je u poslednje vreme zaljubljenica haljina modne kreatorke Aleksandre Rič čije su kreacije inspirisane vintidž modom pa je to verovatno razlog zašto Kejtine kreacije podsećaju na stil pokojne princeze Dajane.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

STEFAN DRAGOJLOVIĆ SNIMIO PESMU! Numerolog uplovio u estradne vode: Treba da radimo sve što volimo i želimo! (VIDEO)
Estrada

STEFAN DRAGOJLOVIĆ SNIMIO PESMU! Numerolog uplovio u estradne vode: Treba da radimo sve što volimo i želimo! (VIDEO)

Najpoznatiji numerolog na našim prostorima Stefan Dragojlović početkom januara izjavio je za medije da će ova godina biti godina promena, praštanja i prosperiteta. Tumačenje brojeva u njegovom slučaju ispostavilo se kao tačno jer je on napravio veliki preokret u svom životu. Budući da se godinama uspešno bavi numerologijom i psihologijom, što dokazuje činjenica da jedva uspeva "oka da sklopi od posla", rešio je da se oproba i u muzici

05.08.2022

16:19

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija