• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2022

12:17

OVO JE TAJNA FANTASTIČNE KOSE DŽENIFER ANISTON! Frizer otkrio misteriju zaštitnog znaka holivudske zvezde!

AP PHOTO

Zanimljivosti

OVO JE TAJNA FANTASTIČNE KOSE DŽENIFER ANISTON! Frizer otkrio misteriju zaštitnog znaka holivudske zvezde!

Podeli vest

Dženifer Aniston važi za jednu od najatraktivnijih glumica u Holivudu, a pored svog fantastičnog fizičkog izgleda, Anistonova ima neodoljivu frizuru kojom godinama privlači pažnju svetske javnosti

Ova šarmantna glumica, zvezda omiljene serije "Prijatelji", poznata je po svojoj frizuri koja uvek izgleda kao neobavezno očešljana i spontano puštena, a zapravo je rezultat rada frizera Krisa Mekmilana.

Mekmilan je na Instagramu objavio fotografije u crno-beloj boji dok je radio na glumičinoj frizuri i otkrio tajne Dženiferinog zaštitnog znaka kose uz komentar:

- Volim dobro feniranje, potpuno, jako i pravo!

On je i detaljno opisao kako postiže savršeni "krajnji udar" za frizuru Dženifer Aniston.

Korak 1: Podelite kosu

- Uzimam jedan po jedan deo kose, počevši od potiljka i fenom prosušim sveže opranu kosu. Ne koristim nikakav proizvod za kosu da bi feniranje trajalo ili da bi se dobio neki poseban efekat, ali ću ponovo navlažiti kosu ako je potrebno, i to koristeći flašu vode - otkriva Kris.

Korak 2: Četka za feniranje

- Koristite četku za feniranje sa okruglim čekinjama kao alat za kosu koji uvek daje rezultate - ističe frizer.

Njegov savet je da vodite računa da deo fena odakle duva topao vazduh, usmerite niz dlaku kako biste dobili uglađen i ravan efekat na krajevima kose.

Korak 3: Osnaživanje korena

- Ključ je da zaista podignete i osušite koren kose - dodaje on, i kaže da upravo to objašnjava zašto je glumičina kosa uvek izgleda volumizirano i jedro, i to ne previše, već taman koliko je potrebno da deluje prirodno.

Mekmilan ističe i da je pored dobrog feniranja za prirodnu teksturu veoma važno i dobro šišanje, a kod Dženifer je to uglavnom stepenasto, u slojevima, što je rezultiralo stilom koji sada već radi umesto nje.

On takođe kaže da Dženifer tako dobro ošišana može jednostavno da opere kosu i tako je ostavi, jer koristi jedan od proizvoda iz njene sopstvene linije za negu kose koji poboljšava teksturu. Ovaj proizvod sadrži kompleks supervoća, ceramide povrća i čia semenke, što pojačava sjaj i štiti kosu, plus je 99% prirodan i formulisan bez silikona, sulfata i parabena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija