• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

12:04

NE UMEJU DA SAČUVAJU TAJNU! Muškarci vole da ogovaraju više od žena

Zanimljivosti

NE UMEJU DA SAČUVAJU TAJNU! Muškarci vole da ogovaraju više od žena

Podeli vest

Suprotno uvreženom mišljenju da su žene neprevaziđene tračare, novo istraživanje otkrilo je da muškarci češće ogovaraju od žena, i što je još gore - ne umeju da sačuvaju tajnu!

Tim psihologa sa Univerziteta u Londonu anketirao je dve hiljade anonimnih muškaraca o odnosima i ponašanju u porodici, s društvom i među kolegama, a svaki deseti priznao je da nije u stanju da ćuti kada mu se neko poveri.

U proseku, posle deset minuta prepričali su nekome šta su čuli koristeći frazu "nemoj da širiš" ili "neka ostane među nama", i to uglavnom putem telefona.

Foto: Pixabay

Ogovaranje

Uprkos tome, čak 92 odsto muškaraca tvrdi za sebe da su ljudi od poverenja, a najčešće s drugima pričaju o ljubavnim avanturama, situaciji na poslu, problemima sa finansijama i zakonom.

- Ako želite da nešto ostane tajna, nemojte to reći muškarcu - zaključio je portparol kompanije "Fift estejt", koja je sprovela istraživanje.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OTKRIVEN UZROK SMRTI EN HEJČ
Ljubav

OTKRIVEN UZROK SMRTI EN HEJČ

Holivudska glumica En Hejč premunila je u 54. godini 12. avgusta, a sada je otkriveno da je umrla od udisanja dima i toplotnih povreda

18.08.2022

11:28

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija