• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

13:04

FBI OTVORIO DOSIJE BREDA PITA! Isplivali ŠOK detalji - glumac VREĐAO sina, PRETIO Anđelini Džoli - evo šta se DESILO u PRIVATNOM AVIONU

Reuters

Zanimljivosti

FBI OTVORIO DOSIJE BREDA PITA! Isplivali ŠOK detalji - glumac VREĐAO sina, PRETIO Anđelini Džoli - evo šta se DESILO u PRIVATNOM AVIONU

Podeli vest

Poslednjih dana u medijima se podigla velika prašina kada se saznalo da je glumica Anđelina Džoli pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI (ime ženske osobe čiji identitet nije otkriven) jer su agenti američke obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg muža Breda Pita zbog indicenta koji se dogodio u privatnom avionu iz 2016. godine

Pozvajući se na  Zakona o slobodi informacija Anđelina je tražila objavljivanje dokumenata FBI. Taj zahtev je poslala još pre 4 meseca.

2016. godine u izveštaju je navedeno da Bred Pit nije fizički zlostavljao svoju decu, a Anđelina je 4 dana nakon toga podnela zahtev za razvod braka od njega.

Zajedničko starateljstvo

Anđelina i Bred koji nisu zajedno od 2016. godine imaju šestoro dece: sina Medoksa (21), Paksa (18), ćerke Šajlo (16), Zaharu (17) i blizance Noksa i Vivijen (14). Anđelina je od maja prošle godine imala puno starateljstvo nad decom, međutim, kalifornijski sudija dodelio zajedničko starateljstvo više od četiri i po godine nakon što je postupak počeo.

 

 

U julu je sudija višeg suda u Los Anđelesu isključen iz spora zbog zabrinutosti da je pristrastan jer nije u potpunosti otkrio svoje poslovne odnose sa advokatima Breda Pita.

Ovaj događaj doveo je do promene u odluci o starateljstvu, vraćajući se na prethodno dogovorene uslove iz novembra 2018, gde Anđelina Džoli ima puno starateljstvo dok glumac ima određeno dozvoljeno vreme starateljstva, prenosi Daily Mail.

Kako strani mediji prenose, izvori bliski Anđelini Džoli smatraju da je glumica podnela tužbu protiv FBI kako bi skrenula pažnju javnosti na optužbe protiv Breda Pita, tvrdeći da već godinama ima tražene informacije, navodi TMZ. Glumac je 2016. oslobođen jer "nije bilo ni trunke dokaza" koji bi podržali Anđelinine tvrdnje, naveo je obavešten izvor.

Foto: Reuters

Bred Pit

Haos u avionu

Bred Pit je navodno rekao Anđelini Džoli da jedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine". On je takođe navodno rekao svojoj bivšoj ženi da je ona ta koja uništava njihovu porodicu. Par se svađao u njihovom privatnom avionu, otkrio je FBI izveštaj. Inače, uvreda upućena Medoksu bila je vezana za aluziju na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

 

 

Nalazi navode da je Bred pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles 14. septembra 2016. Glumica je tada navodno zadobila povrede koje je posle predala agentu, dok Pit negira da je nasrtao na Džolijevu. Glumica je takođe dodala da je bilo napetosti tokom leta, te da se osećala kao Bredov talac.

Foto: Reuters

Kako piše, popularni glumac je navodno gurnuo tadašnju suprugu uza zid, potom je udario u plafon aviona i napravio rupu. Takođe se navodi da ga je Anđelina sprečila Breda fizički da napadne dete. Anđelina je opisala da se Bred ponašao kao čudovište i da nisu znali šta da rade sa njim u avionu.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija