• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2022

23:44

MLADENCI DOŽIVELI ŠOK POSLE PRVE BRAČNE NOĆI! Čim su se probudili saznali su nešto strašno

Zanimljivosti

MLADENCI DOŽIVELI ŠOK POSLE PRVE BRAČNE NOĆI! Čim su se probudili saznali su nešto strašno

Podeli vest

Nekoliko sati nakon venčanja, mlada Džejmi Prins (31) i njen suprug Pol Kirvan (29) doživeli su veliki šok. Naime, neko im je ukrao sve poklone koje su dobili na svadbi

Ukradeni su svi darovi i novac koji su planirali da potroše za medeni mesec u jugoistočnoj Aziji. Da stvar bude još gora, ukraden je i automobil BMW X5 od mladoženjinog oca, ali i potvrda sklopljenog braka, piše Miror.

Par se venčao u Selbiju u Engleskoj na imanju "The Barns", a na spavanje su otišli oko ponoći. Ali, kada su se ujutro probudili, dočekao ih je neugodan poziv.

Bili smo oduševljeni našim danom venčanja, ali onda smo otkrili da je provaljeno u tri prostorije. Niko više nije razmišljao o venčanju nego samo o tome šta smo izgubili. Zamolili smo ljude na svadbi da nam daju nešto novca za medeni mesec i oni su ga stavljali u čeličnu kutiju nalik na poštansko sanduče koja je bila zaključana. Unutra je bilo sigurno 1.000 funti – ispričala je mlada.

Kradljivci su ukrali i sve instrumente benda koji im je svirao, a u kojem je mladin brat. Sve su odmah prijavili policiji koja traži počinioce.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija