• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

10:21

MEGAN MARKL O KRALJEVSKOJ PORODICI: Nikada nisam morala da potpišem ništa što me ograničava da GOVORIM

Zanimljivosti

MEGAN MARKL O KRALJEVSKOJ PORODICI: Nikada nisam morala da potpišem ništa što me ograničava da GOVORIM

Podeli vest

Vojvodkinja od Saseksa, Megan Markl dala je novi intervju za "The Cut", gde je govorila o svom odnosu sa princom Harijem ali i kraljevskom porodicom

- Nikada nisam morala da potpišem ništa što me ograničava da govorim. Mogu da pričam o celom svom iskustvu - rekla je Megan, ističući da je ćutala zato što je još uvek u procesu zaceljenja.

Mentalno zdravlje za Megan je oduvek bilo važno. Tokom intervjua u martu 2021. bračni par je rekao da je nevoljnost kraljevske porodice da Markl dobije potrebnu pomoć jedan od mnogih razloga zašto su se odmakli.

Kada su nedavno otputovali u London na kraljičin platinasti jubilej, Markl je rekla da se vratila u Frogmor Kotidž, gde su ona i Hari pre živeli, a dok se pakovala, prisetila se nekih teških trenutaka.

- Vratiš se i otvaraš fioke i kažeš, "O Bože. Ovo sam pisala u svom dnevniku" - rekla je, dodajući da se osećala nadrealno što se vratila.

- Bilo je gorko-slatko,ali sam znala da ništa od toga ne mora biti tako - istakla je.

Foto: Harpo Productions/REUTERS

Hari i Megan

Hrana za tabloide

Megan je rekla da su ona i Hari samo svojim postojanjem poremetili dinamiku hijerarhije dok su istovremeno postali hrana za tabloide.

Ona se takođe dotakla odnosa princa Harija i njegovog oca, princa Čarlsa, istaknuvši da se Hari osećao kao da je izgubio oca zbog odluke da napusti svoje javne dužnosti.

Izvor blizak princu Čarlsu rekao je da bi princ bio tužan ako bi Hari osetio da više nisu bliski, dodavši da on voli oba svoja sina.

Važan je oproštaj

Megan i Hari danas žive u Kaliforniji, gde stvaraju svoj zajednički život. Oni žive zajedno sa svoje dvoje dece; trogodišnjim Arčijem i jednogodišnjom Lilibet.

- Toliko je stvarno. Osećam se drugačije. Osećam se jasnije. Ne pronalazim svoj glas, već dugo imam svoj glas, ali mogu da ga koristim - rekla je.

Foto: REUTERS/Peter Nicholls

Ipak, i dalje je oprezna u tome kako koristi svoj glas u nadi da može da pronađe mir unutar svoje porodice, s obzirom na to da ima otuđeni odnos s ocem i kraljevskom porodicom.

- Mislim da je oproštaj stvarno važan. Potrebno je puno više energije da se ne oprosti, ali potrebno je puno truda da se oprosti. Stvarno sam se aktivno trudila, pogotovo znajući da mogu reći bilo šta - objasnila je.

Megan je najviše fokusirana na svoj zajednički odnos sa Harijem, ali i posvećena vaspitanju svoje dece.

- Mi smo kao so i biber. Uvek smo zajedno - rekla je.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija