• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2022

18:05

Vlajko je lutao šumom, čekajući smrt, ali sreća mu se osmehnula: Spasili smo ga i sada tražimo nekog kome treba MORE LJUBAVI ovog divnog psa

Privatna arhiva

Zanimljivosti

Vlajko je lutao šumom, čekajući smrt, ali sreća mu se osmehnula: Spasili smo ga i sada tražimo nekog kome treba MORE LJUBAVI ovog divnog psa

Podeli vest

Vlajko je bačen u šumu da umre. Imao je samo dva meseca i lutao skoro mesec dana sa dva brata i jednom sestrom, sve dok nisu bili toliko mršavi i izgladneli da gotovo nisu mogli ni da se kreću. Uglavnom su ležali, mali, napušteni, čekajući smrt. Ali, na svu sreću, sudbina je imala druge namere

Našli smo ih i počeli da brinemo o njima, pa smo svi zajedno spremni da zaboravimo te užase kroz koje smo prošli. Oni su sada veliki i jaki psi, a najvažnije od svega, dobri, nežni i zdravi. Mi ćemo ovog puta pokušati da nađemo dom za najmanjeg od njih, našeg nasmejanog dragog Vlaju, u nadi da će neko ko pročita njegovu priču biti spreman da se zauvek u njega zaljubi.

Foto: Privatna arhiva

Vlajko je jedna velika maza

A on je stvarno neodoljiv, ali bez preterivanja. Najmanji u leglu, uvek je bio najradoznaliji, pa su ga neke komšije u šali prozvale Baltazar. Mio je, drag, nenametljiv, nežan... Pošto živi napolju i nema samo svoje ljude, jer niko od nas ne može da ga uzme pošto već imamo mnogo svojih pasa, ne zna još uvek ništa, ali je veoma pametan i spreman da nauči. Kolima se vozi kao veliki, a kod veterinara je miran kao bubica.

Foto: Privatna arhiva

Svakoga će učiniti srećnim

Inače, ima oko sedam meseci, krupan je, ali neće imati više od dvadesetak kilograma, vakcinisan, a obezbedićemo i kastraciju. Takođe, dovešćemo ga gde god bude bilo potrebe, ako se nađe neki super čovek za njega. Još bolje, neka porodica, jer Vlajko voli decu.

Foto: Privatna arhiva

Zaista, niste videli veselijeg i dobrodušnijeg psića od ovog malog Vlajka

Nemojte da se javljate ako mislite našeg bebana da stavljate na lanac ili u nekakve kaveze. Nije on za to. Nije niko! Navikao je na otvoren prostor pa bi bilo super da ima dvorište, ali da naravno bude ravnoravni član porodice. Nije važno ni ako ode u stan, samo da ima neko ko će ga mnogo maziti jer je neviđena mazulja. On se stalno gura da bude što bliže, biće odličan umesto ćebenceta, jer će da vas greje svojm beskrajnom ljubavlju, a psi greju i telo i dušu.

Ako želite da upoznate Vlajka, javite se Jeleni na 065 20 20 188, garantujem da ćete ga voleti baš koliko ga beskrajno volimo svi mi koji ga poznajemo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17