• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

26.09.2022

14:55

SVEKRVA IZ PAKLA? Mlada je odabrala venčanicu, a onda se umešala NJEGOVA MAJKA - nastao haos EPSKIH RAZMERA!

Zanimljivosti

SVEKRVA IZ PAKLA? Mlada je odabrala venčanicu, a onda se umešala NJEGOVA MAJKA - nastao haos EPSKIH RAZMERA!

Podeli vest

Kada se buduća svekrva umešala u izbor mladine venčanice, mladoženja je stao na maminu stranu, čime se situacija dodatno pogoršala

Kada je u pitanju organizacija venčanja, ponekad pomoć, baš i nije dobrodošla, naročito ne od "nametljive", buduće svekrve, kako ju je opisala jedna korisnica društvene mreže Redit.

Ona je na pomenutom sajtu ispričala kakvu je (traumatičnu) situaciju imala, prilikom odabira venčanice i to sve jer mladoženjina mama nije uvažavala njeno mišljenje.

Nakon što je insistirala da ide sa njom u šoping, uveravala ju je da uzme haljinu, koja joj se nimalo nije svidela, a evo i šta se potom izdešavalo:

- Bila sam tako srećna što sam pronašla ono što sam tražila, ali ona je izabrala haljinu koja joj se toliko svidela i rekla je da je u njoj uvek zamišljala nevestu. Mislila sam da je haljina pomalo jeziva i da uopšte nije moj ukus. Ljubazno sam se izvinila i zahvalila joj, ali sam istakla da sam se već odlučila za haljinu koju imam - objasnila je.

Međutim, iako je pomislila da će se na tome završiti, stvar se pogoršala, nakon što je njen verenik te večeri došao besan kući.

Foto: pixabay.com

venčanica

Insistirao je da posluša njegovu majku uz obrazloženje da haljine i nisu toliko različite. 

Sutradan je situacija eskalirala, kada ju je kod kuće sačekala haljina koju je svekrva odabrala.

- Nazvala sam ga i bio je direktan, objasnio je zašto je to učinio. Izgubila sam se i počela da se derem na njega. Zamolio me je da se smirim i da ovoj haljini dam "šansu". Vrištala sam na njega, ne dajući mu priliku da govori. Došao je kući i posvađali smo se. Zatim sam otišla kod jednog prijatelja, a on je nastavio da zove i šalje poruke u kojima je napisao da sam preterala. Stalno je pričao kako njegova mama ima dobre namere i samo želi ono što je najbolje za mene kao svoju buduću snaju - objasnila je mlada.

Naravno, komentari su odmah počeli da se nižu, a najviše je bilo onih koji smatraju da treba da otkaže venčanje:

- Ako je sada stao na njenu stranu, zamisli kakav će vam brak biti - bio je jedan od komentara.

Šta vi mislite, da li je trebalo da popusti?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija