• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2022

09:00

ISPLIVAO SNIMAK KOJI JE NASMEJAO CEO SVET! Ovako Kim Kardašijan HODA - starleta izazvala haos na mrežama (VIDEO)

Printscreen You Tube The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Zanimljivosti

ISPLIVAO SNIMAK KOJI JE NASMEJAO CEO SVET! Ovako Kim Kardašijan HODA - starleta izazvala haos na mrežama (VIDEO)

Podeli vest

Starleta Kim Kardašijan predstavila je svoju kolekciju "Ciao, Kim" na Nedelji mode u Milanu, koju je radila u saradnji sa modnom kućom "Dolce&Gabbana"

Kim je bila obučena u usku, blještavu haljinu u kojoj je jedva mogla da se kreće. Iako je haljina pratila liniju tela i bila veoma elegantana, Kim je jedva uspela da hoda, a najveći problem usledio je kada je naišla na stepenice.

 

@steph_shep

I’ll let you caption this ⬇️ ♬ Funny Song - Cavendish Music

 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji prikazuje kako Kim hoda kada naiđe na stepenice.

Kim je jedva uspela da se popne uz stepenice, a ljudi su se nasmejali snimku koji je brzo postao hit na internetu.

Modna revija italijanske kuće "Guči" takođe je održana proteklog vikenda u okviru Nedelje mode u Milanu. Na jednu noć Milano je postao grad blizanaca - čak 68 parova blizanaca nosilo je modele glavnog kreativca ove kuće.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija