• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2022

15:43

OVO JE DOKAZ DA JE LEONARDO DIKAPRIO U VEZI SA ĐIĐI HADID? Uhvaćeni zajedno na ISTOM MESTU (FOTO)

Zanimljivosti

OVO JE DOKAZ DA JE LEONARDO DIKAPRIO U VEZI SA ĐIĐI HADID? Uhvaćeni zajedno na ISTOM MESTU (FOTO)

Podeli vest

Poslednjih dana puno se nagađalo da li je glumac Leonardo Dikaprio uplovio u novu romansu sa manekenkom Điđi Hadid, a sada se to i potvrdilo jer su viđeni u istom hotelu u Parizu

Poznata manekenka bila je na Nedelji mode u Parizu gde je radila reviju, a glumac je stigao u hotel "Royal Monceau" u kojem je i ona odsela.

Nakon skoro tri sata, glumac viđen je kako izlazi iz luksuznog hotela oko jedan sat ujutro, a Điđi je izašla nekoliko trenutaka posle njega.

 

 

Iako nije poznato gde je Hadid otišla, glumac je proveo ostatak noći s prijateljima u nekoliko noćnih klubova pre nego što se vratio u svoj hotel.

Par još nije potvrdio vezu, ali svi misle da se Leonardo trudi da provede što više vremena sa plavokosom lepoticom.

Foto: Reuters

Điđi Hadid

Proteklih nedelja podigla se velika prašina jer je Leonardo raskinuo četvorogodišnju vezu sa Kamilom Morone samo nekoliko meseci nakon što je napunila 25 godina.

Iako je opšte poznato da je Leo skoro svaku devojku ostavio kada je napunila 25 godina, izgleda da se nešto promenilo. Điđi ima 27 godina i Leo nije odustao od nje, jer je promenio pogled na ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LEO DIKAPRIO UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI! Oglasio se otac njegove devojke (FOTO)
Zanimljivosti

LEO DIKAPRIO UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI! Oglasio se otac njegove devojke (FOTO)

Nakon što je svet ostao u šoku jer je Leonardo Dikaprio ostavio svoju dugogodišnju devojku Kamilu Morone kada je napunila 25 godina, glumac je uslikan sa manekenkom Điđi Hadid, koja ne samo što je najstarija od svih žena sa kojima je ikada izlazio, nego je i majka devojčice. Otac poznate manekenke Mohamed Hadid otkrio je šta misli o Dikapriju

17.09.2022

09:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija