• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2022

20:40

LJUPKA VOJVOTKINJA ILI ŽENA ZMIJA? Isplivao šokantan snimak Megan Markl! Pogledajte šta je uradila Hariju! (VIDEO)

Reuters

Zanimljivosti

LJUPKA VOJVOTKINJA ILI ŽENA ZMIJA? Isplivao šokantan snimak Megan Markl! Pogledajte šta je uradila Hariju! (VIDEO)

Podeli vest

Mnogi su sa dolaskom nekadašnje glumice Megan Markl na dvor britanske monarhije i njenom udajom za princa Harija "pali" na njenu ljupku prirodu i neposrednost misleći da je u pitanju nova ličnost koja će "osvežiti uštogljenu svakodnevicu kraljevske porodice". Međutim, čini se da su se prevarili

Ako je verovati natpisima britanskih medija, čini se da svetska javnost sada polako otkriva pravo lice vojvotkinje od Saseksa jer mreže neprestano preplavljuju novi snimci koji pokazuju ne tako sjajnu atmosferu među bračnim partnerima. Naime, sve je više onih koji primećuju da, kako vreme odmiče, princ Hari više nije onaj stari, te da pati za svojom porodicom, dok ima i onih koji ga ismevaju "jer je potpao pod kandže svoje supruge" koja je u njihovom odnosu preuzela potpunu kontrolu.

Jedan snimak prikazuje njih dvoje na prijemu na kom se zatim odvila jedna veoma neočekivana situacija. Naime, dok neko govori Hariju kako mu je drago što ga je upoznao (pretpostavlja se neka žena), Megan bukvalno uskače u kadar i između svog partnera i te treće osobe i preuzima celu situaciju, rukujući se i razgovarajući sa ostalima. 

Da stvar bude šokantnija, princ ostaje u pozadini potpuno zbunjen i s očigledno smrknuto-tužnim izrazom lica. 

"O Bože, Hari je potpuno zarobljen!"

"Ako se njegov otac razveo, može i on. Zaslužuje nekoga boljeg koji ga voli, poštuje i podržava "

"On tako izgleda tužno sada"

-"Zbog ovoga su ljudi njih počeli da zovu Marklovi",  ređali su se komentari korisnika TikToka.

Hari je na snimku ostao po strani i dodato mu je ime "gospodin Markl", dok su kod Megan stavili "princ". On nijednim osmehom nije odobrio Meganino ponašanje, samo ju je posmatrao. Pratioci su primetili kako Hari deluje jadno i srceparajuće, te da će neke stvari shvatiti vremenom. Bilo je i onih koji su se složili da ga je Megan poputno izolovala, kako od porodice tako i od prijatelja i svega što voli. 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija