• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Newsweek

23.10.2022

21:00

Koliko je BOGATA Megan Markl i ima li prinčevska porodica UOPŠTE još NOVCA?

APfoto

Zanimljivosti

Koliko je BOGATA Megan Markl i ima li prinčevska porodica UOPŠTE još NOVCA?

Podeli vest

Princ Hari i Megan Markl navodno kupuju novu kuću za veliku svotu novaca. To je opet podstaklo šuškanje o 'vrednosti' prinčevskog para...

Premda se pojavilo mnogo kontroverznih nagađanja, a i trzavica na relaciji prinčevskog para i britanskog dvora, Megan Markl je navodno zadržala neto vrednost od 60 miliona dolara, podeljenih između sebe i svog supruga, princa Harija, tvrde strani mediji. 

 

 

Mada joj je brak s princem doneo titulu vojvotkinje od Saseksa, Megan je u brak ušla sa sopstvenim novcem i karijerom - i neto vrednošću od dva miliona dolara kad su izašli pred oltar. Iako za nekoga bogatstvo, neuporedivo je s onim koliko je Hari imao i koliko je potencijalno mogao da dobije.  Međutim, par koji se početkom 2020. razdvojio od kraljevske porodice, odrekao se prava na novac koji je Hari primao preko svoje kraljevske loze.

Tokom čuvenog gostovanja kod Opre Vinfri u martu 2020. princ Hari je izjavio da su Megan i on finansijski odsečeni od kraljevske porodice i da se oslanjaju na navodno 13 miliona dolara, svote koju je princ Hari nasledio od princeze Dajane. Međutim, od tada je par ipak skupio i neverovatno sopstveno bogatstvo.

 

 

Nakon što su napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Kaliforniju gde je Megan živela, potpisali su petogodišnji produkcijski ugovor vredan 100 miliona dolara s Netfliksom za proizvodnju igranih filmova, programa za decu i dokumentaraca. Međutim, nije poznato kada i koliko novaca će dobiti ili su dobili odjednom. Takođe su potpisali ugovor sa Spotifajem za 18 miliona dolara za proizvodnju i hosting podkasta. Premda detalji ugovora nisu objavljeni, posao bi mogao da bude vredan čak 35 miliona dolara, rekao je jedan stručnjak za Newsweek.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija