• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2022

07:50

MUŠKARCI OBOŽAVAJU OVU BOJU NA NOKTIMA! Žene, ako idete na dejt, OBAVEZNO namažite ovaj lak - ON ĆE POSTATI VAŠ!

Shutterstock

Zanimljivosti

MUŠKARCI OBOŽAVAJU OVU BOJU NA NOKTIMA! Žene, ako idete na dejt, OBAVEZNO namažite ovaj lak - ON ĆE POSTATI VAŠ!

Podeli vest

Nokti su pravi ženski ukras koji mnogi prvo primećuju, te je zbog toga važno kako ih stilizujete. Jedna TikTokerka je otkrila koja boja laka privlači muškarce

Muškarci imaju razne fetiše, neki su manje, a neki više razumljivi. Jedan od učestalijih koji budi libido velikom broju muškaraca jeste i to kada žena ima crveni lak na noktima

Ta muška želja godinama je bila prava enigma svim damama. Navikle smo već na to da ni ne primete kada promenimo frizuru ili boju kose, a kako im onda uvek pažnju privuče kada nokte nalakiramo crvenom bojom? Jedna Tiktokerka, koja se potpisuje kao "devojka, gradski šef", dala je veoma zanimljivo objašnjenje na tu temu koje je podelila s pratiocima. 

Foto: Shutterstock

Crveni nokti

- Znam da momke privlače nokti sa crvenim lakom i reći ću vam zbog čega. Naime, to otkriće sam nazvala "teorija crvenih noktiju". Evo o čemu se radi. Svaki put kada nokte nalakiram crvenom bojom, neki muškarac to prokomentariše, bilo da je uživo ili na društvenim mrežama. Na primer, ako objavim fotografiju, ma šta god da imam na sebi ili o čemu god da se radi, komentari o tome kako su mi lepi nokti ne izostaju. To me je začudilo jer sam oduvek mislila da je ta nijansa karakteristična za starije žene. Kada sam odrastala, tokom mog detinjstva uvek je mama bila ta koja je imala crvene nokte, kao i žene njenih godina - počinje svoju teoriju Tiktokerka.

Ubrzo je poentirala zanimljivim zaključkom.

- Momke onda zapravo privlače crveni nokti jer ih podsećaju na njihove mame i bake kada su odrastali, a one su brinule o njima. To znači da mamini sinovi oduvek to imaju u sebi, a kasnije im se to odražava kroz druge sfere u životu. Ukoliko želite da privučete muškarca u svoj život, obavezno nalakirajte nokte crvenom nijansom jer ćete zaista dobiti brojne udvarače bez imalo truda - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17