• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2022

18:52

OSVOJIO 30 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI, A NIJE REKAO PORODICI! Kada budete čuli ZAŠTO, šokiraćete se!

Zanimljivosti

OSVOJIO 30 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI, A NIJE REKAO PORODICI! Kada budete čuli ZAŠTO, šokiraćete se!

Podeli vest

Jedan Kinez osvojio je neverovatnih 30 miliona dolara na lutriji, međutim, nije obavestio porodicu, pošto ne želi da mu se žena i deca ulenje

Dobitak na lutriji desio se 24. oktobra, kada je srećković, koji se identifikovao samo kao Li, osvojio 219 miliona juana (29,9 miliona dolara) u Naningu u oblasti Guansi.

U kancelariju lutrije došao je obučen u kostim žute maskote, što je uobičajena praksa među kineskim osvajačima lutrije koji pokušavaju da sakriju svoj identitet od javnosti.

Međutim, Li nije želeo da sakrije dobitak samo od javnosti, već i od porodice.

Foto: Pixabay

Novčani dobitak

- Nisam rekao svojoj supruzi i detetu iz straha da se ne ulenje pa da ne žele da rade naporno u budućnosti - rekao je novopečeni milioner.

U prošlosti je, kaže, osvojio nekoliko puta manje iznose.

- Smatram lutriju hobijem. Ne trošim mnogo novca na nju, a služi mi kao tračak nade - objasnio je Li.

Misteriozni dobitnik donirao je 5 miliona juana (688.000 dolara) dobrotvornim organizacijama, ali nije siguran šta će uraditi sa ostatkom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija